Fre d. 23. nov 2018 kl. 20:00

Ons d. 5. dec 2018 kl. 19:30

Klosterets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 16. dec 2018 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Søn d. 6. jan 2019 kl. 16:00

Nytårs-orgelkoncert
Fransk musik af Jean Langlais efterfulgt af firhændigt orgel med musik af den hollandske komponist Ad Wammes. Til slut kraftfuld tysk musik af Max Reger.
"Bach Friday" - meditationskoncert. Fredag d. 23. november 2018 kl. 20:00 (gratis)
Bach Friday

Verden og verdens mennesker har såmænd ikke brug for gode slagtilbud og forbrugerræs "Black Friday".

Mennesker har ind imellem brug for ro - og der er ingen stor kraftig musik på programmet, når Mariager kirkes organist afholde "Bach Friday".

Musikken er af den evigt unge Johann Sebatian Bach.

Rolig, mentalhygiejnisk og svag.

Der er ingen trykt program, men musikken, der spilles, vil diskret fremgå af tekst på kirkens hvide vægge i en kirke kun oplyst af stearinlys.

Lad dig afstresse i selskab med et fransk velklingende orgel og tysk velklingende musik.

Johann Sebastian Bach (1685-1750) Fantasi i c-mol BWV 537,1
An wasserflüssen Babylon  (BWV 653b)
  a pedale doppio e cantus firmus in sopran
Allein Gott in der Höh sei Ehr’  (BWV 662)