Tor d. 14. feb 2019 kl. 19:30

Guitarkoncert
Carsten Pedersen spiller musik af Bach og Domenico Scarlatti, spanske værker af Lopez-Quiroga, Yradier, Tarrega, Albeniz samt sydamerikansk musik af Barrios-Mangoré.
Søn d. 17. mar 2019 kl. 19:00

Musikgudstjeneste på 2. søndag i fasten, hvor Klosterkoret bl.a. synger Palestrinas sats "Sicut cervus". Derudover bl. musik af Langlais.
Lør d. 4. maj 2019 kl. 16:00

Korkoncert
Lunds Vokalensemble synger musik med temaet "Transfigurations". På programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Tir d. 14. maj 2019 kl. 19:30

Kor- og orkesterkoncert
Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester afholder forårskoncert. Man kan bl.a. høre Schuberts flotte Deutsche Messe. Dirigenter er Johanne Grønkjær og Anders Olesen.
Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
"Bach Friday" - meditationskoncert. Fredag d. 23. november 2018 kl. 20:00 (gratis)
Bach Friday

Verden og verdens mennesker har såmænd ikke brug for gode slagtilbud og forbrugerræs "Black Friday".

Mennesker har ind imellem brug for ro - og der er ingen stor kraftig musik på programmet, når Mariager kirkes organist afholde "Bach Friday".

Musikken er af den evigt unge Johann Sebatian Bach.

Rolig, mentalhygiejnisk og svag.

Der er ingen trykt program, men musikken, der spilles, vil diskret fremgå af tekst på kirkens hvide vægge i en kirke kun oplyst af stearinlys.

Lad dig afstresse i selskab med et fransk velklingende orgel og tysk velklingende musik.

Fantasi i c-mol BWV 537,1
An wasserflüssen Babylon  (BWV 653b)
  a pedale doppio e cantus firmus in sopran
Allein Gott in der Höh sei Ehr’  (BWV 662)