Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

"Bach Friday" - meditationskoncert. Fredag d. 23. november 2018 kl. 20:00 (gratis)
Bach Friday

Verden og verdens mennesker har såmænd ikke brug for gode slagtilbud og forbrugerræs "Black Friday".

Mennesker har ind imellem brug for ro - og der er ingen stor kraftig musik på programmet, når Mariager kirkes organist afholde "Bach Friday".

Musikken er af den evigt unge Johann Sebatian Bach.

Rolig, mentalhygiejnisk og svag.

Der er ingen trykt program, men musikken, der spilles, vil diskret fremgå af tekst på kirkens hvide vægge i en kirke kun oplyst af stearinlys.

Lad dig afstresse i selskab med et fransk velklingende orgel og tysk velklingende musik.

Fantasi i c-mol BWV 537,1
An wasserflüssen Babylon  (BWV 653b)
  a pedale doppio e cantus firmus in sopran
Allein Gott in der Höh sei Ehr’  (BWV 662)