Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Julesalmemaraton søndag d. 16. december kl. 19:30

JuleSalmeMaraton i Mariager Kirke.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det, at synge julesalmer for fuld udblæsning inden jul i Mariager Kirke. Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om. Det er hele pointen i julesalmemaraton. Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 24 julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog. Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med en del salmer. Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. I år medvirker trompetisten Tristan Button så musikledsagelsen bliver festligere end nogensinde. Kom i rigtig julestemning ved julesalmemaraton 3. søndag i advent d. 16. december i Mariagers højeste hus.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023