Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Julesalmemaraton søndag d. 16. december kl. 19:30

JuleSalmeMaraton i Mariager Kirke.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det, at synge julesalmer for fuld udblæsning inden jul i Mariager Kirke. Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om. Det er hele pointen i julesalmemaraton. Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 24 julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog. Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med en del salmer. Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. I år medvirker trompetisten Tristan Button så musikledsagelsen bliver festligere end nogensinde. Kom i rigtig julestemning ved julesalmemaraton 3. søndag i advent d. 16. december i Mariagers højeste hus.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021