Søn d. 17. mar 2019 kl. 19:00

Musikgudstjeneste på 2. søndag i fasten, hvor Klosterkoret bl.a. synger Palestrinas sats "Sicut cervus". Derudover bl. musik af Langlais.
Lør d. 4. maj 2019 kl. 16:00

Korkoncert
Lunds Vokalensemble synger musik med temaet "Transfigurations". På programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Tir d. 14. maj 2019 kl. 19:30

Kor- og orkesterkoncert
Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester afholder forårskoncert. Man kan bl.a. høre Schuberts flotte Deutsche Messe. Dirigenter er Johanne Grønkjær og Anders Olesen.
Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Julesalmemaraton søndag d. 16. december kl. 19:30

JuleSalmeMaraton i Mariager Kirke.
Vi kalder det et maraton, fordi der er gået lidt sport i det, at synge julesalmer for fuld udblæsning inden jul i Mariager Kirke. Måske synger vi badet eller nynner for os selv derhjemme, men det store fællessangsbrus skal man være flere om. Det er hele pointen i julesalmemaraton. Vi synger sammen i kirkens store rum med den gode akustik uddrag af 24 julesalmer - som altid i en stearinlysfyldt Mariager Kirke, hvor alle tekster vises på storskærm, så ingen skal stå med næsen i en salmebog. Vi synger stående - men er du dårligt stående er der skam reserveret plads til dig, så alle kan se og deltage i dette arrangement, der på sin egen underfundige måde er med til at videregive den utrolige kulturarv vores gode julesalmer er. Kommer du i kirke juleaften synger du fire salmer - her har du muligheden for at udvide horisonten med en del salmer. Det er en hel del mere stemningsfyldt end det ser ud i en pressemeddelelse. I år medvirker trompetisten Tristan Button så musikledsagelsen bliver festligere end nogensinde. Kom i rigtig julestemning ved julesalmemaraton 3. søndag i advent d. 16. december i Mariagers højeste hus.