Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
TV2 nords julekoncert optages i Mariager kirke torsdag d. 22. november kl. 19:30 (195 kr.)

Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt
Ved orglet sidder 1. organist ved Holmens Kirke i København og Slotsorganist ved Christiansborg, Jakob Lorentzen.

Det var Jakob Lorentzen der havde det musikalske ansvar ved Prins Henriks bisættelse og Castrum Doloris.

TV2 NORD OPTAGER JULEKONCERT I MARIAGER KIRKE

Torsdag den 22. november 2018 kl. 19.30.

Siden 2010 har TV2 Nord og andre af TV2s regioner hvert år i december sendt julekoncert fra Skagen Kirke.

I år har man valgt at rykke koncerten til Mariager Kirke.

Det er stadig operasanger Jens-Christian Wandt der præsenterer koncerten. I Mariager Kirke får han selskab af en række af Danmarks mest efterspurgte musikere og sanger – bl.a. mezzo- sopranen Andrea Pellegrini som i Nordjylland er kendt fra ”Opera i Rebild”, ”Den Jyske Opera”, koncerter med Aalborg Symfoniorkester og Verdensballetten hvor hun to år har været sangsolist.

Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt bliver akkompagneret af pianisten Alexander McKenzie der i foråret debuterede i New Yorks Carnegie Hall og som i 2014 vandt DR ́s kammermusikkonkurrence med sin trio – ”Trio Vitruvi”.

Programmet bliver meget julet – med julens kendte og elskede salmer og arier og klassisk musik for violin, klaver og orgel. Programmet afveksler mellem solistiske indslag og fællessang.

Det bliver en smuk og stemningsfuld aften i Mariager Kirke – en fin måde at gå advent og julemåneden i møde på.

Koncerten er udsolgt

Koncerter i 2022