Lør d. 4. maj 2019 kl. 16:00

Korkoncert
Lunds Vokalensemble synger musik med temaet "Transfigurations". På programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Tir d. 14. maj 2019 kl. 19:30

Kor- og orkesterkoncert
Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester afholder forårskoncert. Man kan bl.a. høre Schuberts flotte Deutsche Messe. Dirigenter er Johanne Grønkjær og Anders Olesen.
Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og pinsemusik af Maurice Durufle.
Tir d. 25. jun 2019 kl. 19:30

"The Nordic Organduo", består af koreaneren JeeYoung Park & hollænderen Abram Bezuijen. De spiller tysk musik af Mozart og Merkel, norsk musik af Grieg og tango af Astor Piazolla.
Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
TV2 nords julekoncert optages i Mariager kirke torsdag d. 22. november kl. 19:30 (195 kr.)
Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt
Ved orglet sidder 1. organist ved Holmens Kirke i København og Slotsorganist ved Christiansborg, Jakob Lorentzen.

Det var Jakob Lorentzen der havde det musikalske ansvar ved Prins Henriks bisættelse og Castrum Doloris.

TV2 NORD OPTAGER JULEKONCERT I MARIAGER KIRKE

Torsdag den 22. november 2018 kl. 19.30.

Siden 2010 har TV2 Nord og andre af TV2s regioner hvert år i december sendt julekoncert fra Skagen Kirke.

I år har man valgt at rykke koncerten til Mariager Kirke.

Det er stadig operasanger Jens-Christian Wandt der præsenterer koncerten. I Mariager Kirke får han selskab af en række af Danmarks mest efterspurgte musikere og sanger – bl.a. mezzo- sopranen Andrea Pellegrini som i Nordjylland er kendt fra ”Opera i Rebild”, ”Den Jyske Opera”, koncerter med Aalborg Symfoniorkester og Verdensballetten hvor hun to år har været sangsolist.

Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt bliver akkompagneret af pianisten Alexander McKenzie der i foråret debuterede i New Yorks Carnegie Hall og som i 2014 vandt DR ́s kammermusikkonkurrence med sin trio – ”Trio Vitruvi”.

Programmet bliver meget julet – med julens kendte og elskede salmer og arier og klassisk musik for violin, klaver og orgel. Programmet afveksler mellem solistiske indslag og fællessang.

Det bliver en smuk og stemningsfuld aften i Mariager Kirke – en fin måde at gå advent og julemåneden i møde på.

Koncerten er udsolgt