Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
TV2 nords julekoncert optages i Mariager kirke torsdag d. 22. november kl. 19:30 (195 kr.)
Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt
Ved orglet sidder 1. organist ved Holmens Kirke i København og Slotsorganist ved Christiansborg, Jakob Lorentzen.

Det var Jakob Lorentzen der havde det musikalske ansvar ved Prins Henriks bisættelse og Castrum Doloris.

TV2 NORD OPTAGER JULEKONCERT I MARIAGER KIRKE

Torsdag den 22. november 2018 kl. 19.30.

Siden 2010 har TV2 Nord og andre af TV2s regioner hvert år i december sendt julekoncert fra Skagen Kirke.

I år har man valgt at rykke koncerten til Mariager Kirke.

Det er stadig operasanger Jens-Christian Wandt der præsenterer koncerten. I Mariager Kirke får han selskab af en række af Danmarks mest efterspurgte musikere og sanger – bl.a. mezzo- sopranen Andrea Pellegrini som i Nordjylland er kendt fra ”Opera i Rebild”, ”Den Jyske Opera”, koncerter med Aalborg Symfoniorkester og Verdensballetten hvor hun to år har været sangsolist.

Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt bliver akkompagneret af pianisten Alexander McKenzie der i foråret debuterede i New Yorks Carnegie Hall og som i 2014 vandt DR ́s kammermusikkonkurrence med sin trio – ”Trio Vitruvi”.

Programmet bliver meget julet – med julens kendte og elskede salmer og arier og klassisk musik for violin, klaver og orgel. Programmet afveksler mellem solistiske indslag og fællessang.

Det bliver en smuk og stemningsfuld aften i Mariager Kirke – en fin måde at gå advent og julemåneden i møde på.

Koncerten er udsolgt

Alle koncerter i 2020