Søn d. 28. okt 2018 kl. 19:00

Musikgudstjeneste på 22. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkoret medvirker. Musik af bl.a. Langlais, Johann Hermann Schein, Mikael Ustrup/Knud Erik Lægsgaard og Niels la Cour.
Søn d. 11. nov 2018 kl. 16:00

Festival-orgel-koncert
Thomas Lennartz er professor i orgel ved konservatoriet i Leipzig. Han har valgt at spille et program, hvor mange af komponisterne har haft deres virke i Leipzig.
Tor d. 22. nov 2018 kl. 19:30

TV2-Nords julekoncert
TV2 Nords julekoncert. Medvirkende er en række af Danmarks fineste solister fra den klassiske musiks verden. Program med julens kendte og elskede melodier og sange.
Fre d. 23. nov 2018 kl. 20:00

TV2 nords julekoncert optages i Mariager kirke torsdag d. 22. november kl. 19:30 (195 kr.)
Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt
Ved orglet sidder 1. organist ved Holmens Kirke i København og Slotsorganist ved Christiansborg, Jakob Lorentzen.

Det var Jakob Lorentzen der havde det musikalske ansvar ved Prins Henriks bisættelse og Castrum Doloris.

TV2 NORD OPTAGER JULEKONCERT I MARIAGER KIRKE

Torsdag den 22. november 2018 kl. 19.30.

Siden 2010 har TV2 Nord og andre af TV2s regioner hvert år i december sendt julekoncert fra Skagen Kirke.

I år har man valgt at rykke koncerten til Mariager Kirke.

Det er stadig operasanger Jens-Christian Wandt der præsenterer koncerten. I Mariager Kirke får han selskab af en række af Danmarks mest efterspurgte musikere og sanger – bl.a. mezzo- sopranen Andrea Pellegrini som i Nordjylland er kendt fra ”Opera i Rebild”, ”Den Jyske Opera”, koncerter med Aalborg Symfoniorkester og Verdensballetten hvor hun to år har været sangsolist.

Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt bliver akkompagneret af pianisten Alexander McKenzie der i foråret debuterede i New Yorks Carnegie Hall og som i 2014 vandt DR ́s kammermusikkonkurrence med sin trio – ”Trio Vitruvi”.

Programmet bliver meget julet – med julens kendte og elskede salmer og arier og klassisk musik for violin, klaver og orgel. Programmet afveksler mellem solistiske indslag og fællessang.

Det bliver en smuk og stemningsfuld aften i Mariager Kirke – en fin måde at gå advent og julemåneden i møde på.

Billetter á 195 (+gebyr via billetten.dk - klik på logoet til venstre

Evt. resterende billetter ved indgangen.

Der unummererede pladser.

Dørene åbnes kl. 19:00