Fre d. 23. nov 2018 kl. 20:00

Ons d. 5. dec 2018 kl. 19:30

Klosterets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 16. dec 2018 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Søn d. 6. jan 2019 kl. 16:00

Nytårs-orgelkoncert
Fransk musik af Jean Langlais efterfulgt af firhændigt orgel med musik af den hollandske komponist Ad Wammes. Til slut kraftfuld tysk musik af Max Reger.
TV2 nords julekoncert optages i Mariager kirke torsdag d. 22. november kl. 19:30 (195 kr.)
Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt
Ved orglet sidder 1. organist ved Holmens Kirke i København og Slotsorganist ved Christiansborg, Jakob Lorentzen.

Det var Jakob Lorentzen der havde det musikalske ansvar ved Prins Henriks bisættelse og Castrum Doloris.

TV2 NORD OPTAGER JULEKONCERT I MARIAGER KIRKE

Torsdag den 22. november 2018 kl. 19.30.

Siden 2010 har TV2 Nord og andre af TV2s regioner hvert år i december sendt julekoncert fra Skagen Kirke.

I år har man valgt at rykke koncerten til Mariager Kirke.

Det er stadig operasanger Jens-Christian Wandt der præsenterer koncerten. I Mariager Kirke får han selskab af en række af Danmarks mest efterspurgte musikere og sanger – bl.a. mezzo- sopranen Andrea Pellegrini som i Nordjylland er kendt fra ”Opera i Rebild”, ”Den Jyske Opera”, koncerter med Aalborg Symfoniorkester og Verdensballetten hvor hun to år har været sangsolist.

Andrea Pellegrini og Jens-Christian Wandt bliver akkompagneret af pianisten Alexander McKenzie der i foråret debuterede i New Yorks Carnegie Hall og som i 2014 vandt DR ́s kammermusikkonkurrence med sin trio – ”Trio Vitruvi”.

Programmet bliver meget julet – med julens kendte og elskede salmer og arier og klassisk musik for violin, klaver og orgel. Programmet afveksler mellem solistiske indslag og fællessang.

Det bliver en smuk og stemningsfuld aften i Mariager Kirke – en fin måde at gå advent og julemåneden i møde på.

Koncerten er udsolgt