Tir d. 21. aug 2018 kl. 19:30

Nathan Laube har taget turen fra USA til Danmark for ved sommerens sidste orgelkoncert at spille musik af Jean-Philippe Rameau , Antoni van Noordt og klassikerne Bach og Mendelssohn
Ons d. 19. sep 2018 kl. 19:30

Harpekoncert
Den walisiske harpenist Robin Huw Bowen spiller koncert i Munkesalen. På programmet er walisisk folkemusik fra den hundredeårige gamle harpetradition i Wales.
Søn d. 28. okt 2018 kl. 19:30

Musikgudstjeneste på 22. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkoret medvirker. Musik af bl.a. Max Reger, Johann Hermann Schein, Mikael Ustrup/Knud Erik Lægsgaard og Niels la Cour.
Søn d. 11. nov 2018 kl. 16:00

Festival-orgel-koncert
Thomas Lennartz er professor i orgel ved konservatoriet i Leipzig. Han har valgt at spille et program, hvor mange af komponisterne har haft deres virke i Leipzig.
Tor d. 22. nov 2018 kl. 19:30

TV2-Nords julekoncert
TV2 Nords julekoncert. Medvirkende er en række af Danmarks fineste solister fra den klassiske musiks verden. Program med julens kendte og elskede melodier og sange.
Harpekoncert med Robin Huw Bowen onsdag d. 19. september kl. 19:30 i Munkesalen (50 kr.)

Robin Huw Bowen er en af verdens førende tripple-harpe spillere.

Robin Huw Bowen introducerer selv aftenens program og fortæller om den keltiske tripple-harpe undervejs.

Robin Huw Bowen spiller på en walisisk tripple-harpe.

Harpekoncert i Munkesalen.
Det er bestemt ikke hver dag, der kommer en harpespiller forbi Mariager Fjord-området. Ikke desto mindre er det, hvad der sker, når den walisiske harpenist Robin Huw Bowen giver koncert i Munkesalen i Mariager Kloster onsdag d. 19. september kl. 19:30.
Ikke alene er det en sjælden mulighed for at få lov til at lytte til et sjældent hørt instrument. Robin Huw Bowen er en af verdens førende udi at spille på walisisk tripple-harpe. Hvad en tripple-harpe er, vil han fortælle om undervejs i koncerten.
Programmet byder på uddrag af det righoldige - men i Danmark sikkert helt ukendte - repertoire for walisisk ripple-harpe. Der tages en beskeden entre til koncerten. Til gengæld bydes der på en ydmyg walisisk menu efter koncerten, hvor der også er mulighed for at kigge nærmere på instrumentet.