Søn d. 17. mar 2019 kl. 19:00

Musikgudstjeneste på 2. søndag i fasten, hvor Klosterkoret bl.a. synger Palestrinas sats "Sicut cervus". Derudover bl. musik af Langlais.
Lør d. 4. maj 2019 kl. 16:00

Korkoncert
Lunds Vokalensemble synger musik med temaet "Transfigurations". På programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Tir d. 14. maj 2019 kl. 19:30

Kor- og orkesterkoncert
Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester afholder forårskoncert. Man kan bl.a. høre Schuberts flotte Deutsche Messe. Dirigenter er Johanne Grønkjær og Anders Olesen.
Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Harpekoncert med Robin Huw Bowen onsdag d. 19. september kl. 19:30 i Munkesalen (50 kr.)

Robin Huw Bowen er en af verdens førende tripple-harpe spillere.

Robin Huw Bowen introducerer selv aftenens program og fortæller om den keltiske tripple-harpe undervejs.

Der er 20 billetter tilbage i salg.

Vil du være sikker på en plads, så ret henvendelse til Mariager kirkes organist - klik her!

Robin Huw Bowen spiller på en walisisk tripple-harpe.

Harpekoncert i Munkesalen.
Det er bestemt ikke hver dag, der kommer en harpespiller forbi Mariager Fjord-området. Ikke desto mindre er det, hvad der sker, når den walisiske harpenist Robin Huw Bowen giver koncert i Munkesalen i Mariager Kloster onsdag d. 19. september kl. 19:30.
Ikke alene er det en sjælden mulighed for at få lov til at lytte til et sjældent hørt instrument. Robin Huw Bowen er en af verdens førende udi at spille på walisisk tripple-harpe. Hvad en tripple-harpe er, vil han fortælle om undervejs i koncerten.
Programmet byder på uddrag af det righoldige - men i Danmark sikkert helt ukendte - repertoire for walisisk ripple-harpe. Der tages en beskeden entre til koncerten. Til gengæld bydes der på en ydmyg walisisk menu efter koncerten, hvor der også er mulighed for at kigge nærmere på instrumentet.