Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Harpekoncert med Robin Huw Bowen onsdag d. 19. september kl. 19:30 i Munkesalen (50 kr.)

Robin Huw Bowen er en af verdens førende tripple-harpe spillere.

Robin Huw Bowen introducerer selv aftenens program og fortæller om den keltiske tripple-harpe undervejs.

Der er 20 billetter tilbage i salg.

Vil du være sikker på en plads, så ret henvendelse til Mariager kirkes organist - klik her!

Robin Huw Bowen spiller på en walisisk tripple-harpe.

Harpekoncert i Munkesalen.
Det er bestemt ikke hver dag, der kommer en harpespiller forbi Mariager Fjord-området. Ikke desto mindre er det, hvad der sker, når den walisiske harpenist Robin Huw Bowen giver koncert i Munkesalen i Mariager Kloster onsdag d. 19. september kl. 19:30.
Ikke alene er det en sjælden mulighed for at få lov til at lytte til et sjældent hørt instrument. Robin Huw Bowen er en af verdens førende udi at spille på walisisk tripple-harpe. Hvad en tripple-harpe er, vil han fortælle om undervejs i koncerten.
Programmet byder på uddrag af det righoldige - men i Danmark sikkert helt ukendte - repertoire for walisisk ripple-harpe. Der tages en beskeden entre til koncerten. Til gengæld bydes der på en ydmyg walisisk menu efter koncerten, hvor der også er mulighed for at kigge nærmere på instrumentet.