Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Harpekoncert med Robin Huw Bowen onsdag d. 19. september kl. 19:30 i Munkesalen (50 kr.)

Robin Huw Bowen er en af verdens førende tripple-harpe spillere.

Robin Huw Bowen introducerer selv aftenens program og fortæller om den keltiske tripple-harpe undervejs.

Der er 20 billetter tilbage i salg.

Vil du være sikker på en plads, så ret henvendelse til Mariager kirkes organist - klik her!

Robin Huw Bowen spiller på en walisisk tripple-harpe.

Harpekoncert i Munkesalen.
Det er bestemt ikke hver dag, der kommer en harpespiller forbi Mariager Fjord-området. Ikke desto mindre er det, hvad der sker, når den walisiske harpenist Robin Huw Bowen giver koncert i Munkesalen i Mariager Kloster onsdag d. 19. september kl. 19:30.
Ikke alene er det en sjælden mulighed for at få lov til at lytte til et sjældent hørt instrument. Robin Huw Bowen er en af verdens førende udi at spille på walisisk tripple-harpe. Hvad en tripple-harpe er, vil han fortælle om undervejs i koncerten.
Programmet byder på uddrag af det righoldige - men i Danmark sikkert helt ukendte - repertoire for walisisk ripple-harpe. Der tages en beskeden entre til koncerten. Til gengæld bydes der på en ydmyg walisisk menu efter koncerten, hvor der også er mulighed for at kigge nærmere på instrumentet.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021