Fre d. 23. nov 2018 kl. 20:00

Ons d. 5. dec 2018 kl. 19:30

Klosterets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 16. dec 2018 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Søn d. 6. jan 2019 kl. 16:00

Nytårs-orgelkoncert
Fransk musik af Jean Langlais efterfulgt af firhændigt orgel med musik af den hollandske komponist Ad Wammes. Til slut kraftfuld tysk musik af Max Reger.
Musikgudstjeneste søndag d. 28. oktober kl. 19:00
Michelangelo - Pieta

"Glemmer en kvinde sit diende barn?

Glemmer en mor det barn, hun fødte?

Selv om de skulle glemme, glemmer jeg ikke dig”.

På billedet ses Michelangelos marmorskulptur Pieta, der findes i Peterskirken i Rom.

Jesu moder - i skikkelse af en ung kvinde - sidder med sin afdøde ca. 33-årige søn.

Tiden er ophævet!

En moder - ung som gammel - glemmer ikke sit barn ligeså lidt som Gud glemmer os - i live eller i døden.

Verd musikgudstjeneste søndag d. 28. oktober medvirker klosterkoret, som synger musik af bl.a. Schein, Ustrup, la Cour og Otto Mortensen.