Tir d. 25. jun 2019 kl. 19:30

"The Nordic Organduo", består af koreaneren JeeYoung Park & hollænderen Abram Bezuijen. De spiller tysk musik af Mozart og Merkel, norsk musik af Grieg og tango af Astor Piazolla.
Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.
Musikgudstjeneste søndag d. 28. oktober kl. 19:00
Michelangelo - Pieta

"Glemmer en kvinde sit diende barn?

Glemmer en mor det barn, hun fødte?

Selv om de skulle glemme, glemmer jeg ikke dig”.

På billedet ses Michelangelos marmorskulptur Pieta, der findes i Peterskirken i Rom.

Jesu moder - i skikkelse af en ung kvinde - sidder med sin afdøde ca. 33-årige søn.

Tiden er ophævet!

En moder - ung som gammel - glemmer ikke sit barn ligeså lidt som Gud glemmer os - i live eller i døden.

Verd musikgudstjeneste søndag d. 28. oktober medvirker klosterkoret, som synger musik af bl.a. Schein, Ustrup, la Cour og Otto Mortensen.