Søn d. 28. okt 2018 kl. 19:00

Musikgudstjeneste på 22. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkoret medvirker. Musik af bl.a. Langlais, Johann Hermann Schein, Mikael Ustrup/Knud Erik Lægsgaard og Niels la Cour.
Søn d. 11. nov 2018 kl. 16:00

Festival-orgel-koncert
Thomas Lennartz er professor i orgel ved konservatoriet i Leipzig. Han har valgt at spille et program, hvor mange af komponisterne har haft deres virke i Leipzig.
Tor d. 22. nov 2018 kl. 19:30

TV2-Nords julekoncert
TV2 Nords julekoncert. Medvirkende er en række af Danmarks fineste solister fra den klassiske musiks verden. Program med julens kendte og elskede melodier og sange.
Fre d. 23. nov 2018 kl. 20:00

Musikgudstjeneste søndag d. 28. oktober kl. 19:00
Michelangelo - Pieta

"Glemmer en kvinde sit diende barn?

Glemmer en mor det barn, hun fødte?

Selv om de skulle glemme, glemmer jeg ikke dig”.

På billedet ses Michelangelos marmorskulptur Pieta, der findes i Peterskirken i Rom.

Jesu moder - i skikkelse af en ung kvinde - sidder med sin afdøde ca. 33-årige søn.

Tiden er ophævet!

En moder - ung som gammel - glemmer ikke sit barn ligeså lidt som Gud glemmer os - i live eller i døden.

Verd musikgudstjeneste søndag d. 28. oktober medvirker klosterkoret, som synger musik af bl.a. Schein, Ustrup, la Cour og Otto Mortensen.