Fre d. 23. nov 2018 kl. 20:00

Ons d. 5. dec 2018 kl. 19:30

Klosterets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 16. dec 2018 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Søn d. 6. jan 2019 kl. 16:00

Nytårs-orgelkoncert
Fransk musik af Jean Langlais efterfulgt af firhændigt orgel med musik af den hollandske komponist Ad Wammes. Til slut kraftfuld tysk musik af Max Reger.
Guitarkoncert med Carsten Pedersen i Munkesalen torsdag d. 14. feb. 2019 kl. 19:30 (50 kr.)
Guitaren er et instrument vi alle kender, men få i virkeligheden kan spille på.

nn

Hør Carsten pedersen spille "Preludio de Adios"

CV . . . . .
Uddrag fra en kommende Bach-CD med 3. Lut-suite, 6. Cello-suite og ”Jesus bleibet meine Freude” . Transskriptioner af cembalosonater af Domenico Scarlatti, som er født samme år som Bach. Spanske værker af M. Lopez-Quiroga, Yradier, Tarrega og Albeniz samt sydamerikansk musik af Barrios-Mangoré.