Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis søn d. 27. okt 2019 kl. 19:00.

David var meget dygtig til at spille på harpe, og kong Saul nød at lytte til hans musik. Dankvart Dreyer, "David spiller på harpe for Saul", ca. 1838. Statens Museum for Kunst.

Musikgudstjenestens gennemgående musikstykke er et nykomponeret stykke musik af kirkens organist for kor og harpe.

Caroline Holmris spiller harpestemmen og Klosterkoret leverer sangkraften.