Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis søn d. 27. okt 2019 kl. 19:00.

David var meget dygtig til at spille på harpe, og kong Saul nød at lytte til hans musik. Dankvart Dreyer, "David spiller på harpe for Saul", ca. 1838. Statens Museum for Kunst.

Musikgudstjenestens gennemgående musikstykke er et nykomponeret stykke musik af kirkens organist for kor og harpe.

Caroline Holmris spiller harpestemmen og Klosterkoret leverer sangkraften.