Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
Korkoncert med Lunds Vokalensemble lørdag d. 4. maj 2019 kl. 16:00 (50 kr.)
Lunds Vokalensemble

Lunds Vokalensembler er et blandet kor med omkring 30 sangere.

Koret blev begyndt i 1990 og har siden arbejdet med et bredt repertoire fra renæissancemusik til helt nykomponerede værker.

Koret synger mest a capella med fremfører ofte de større vokalværker med Malmø Symfoniorkester.

I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent

Denne eftermiddagskoncert har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.

Fornemt korbesøg fra Lund.
Der er fornemt korbesøg i Mariager kirke, ved lørdagskoncerten d. 4. maj kl. 16:00.
Lunds Vokalensemble er stiftet i begyndelsen af halvfemserne, og har igennem alle årene sunget et bredt repertoire med hovedvægten lagt på a capella kormusik. Koret synger dog også de større værker med Malmø symfoniorkester.
I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent efter at korets stifter og mangeårige dirigent gik på pension.
Denne eftermiddagskoncert, som er en del af korets lille Danmarks-turne, har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Der tages en beskeden entre til koncerten.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021