OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert AFLYST/UDSAT
AFLYST/UDSAT
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
Korkoncert med Lunds Vokalensemble lørdag d. 4. maj 2019 kl. 16:00 (50 kr.)
Lunds Vokalensemble

Lunds Vokalensembler er et blandet kor med omkring 30 sangere.

Koret blev begyndt i 1990 og har siden arbejdet med et bredt repertoire fra renæissancemusik til helt nykomponerede værker.

Koret synger mest a capella med fremfører ofte de større vokalværker med Malmø Symfoniorkester.

I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent

Denne eftermiddagskoncert har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.

Fornemt korbesøg fra Lund.
Der er fornemt korbesøg i Mariager kirke, ved lørdagskoncerten d. 4. maj kl. 16:00.
Lunds Vokalensemble er stiftet i begyndelsen af halvfemserne, og har igennem alle årene sunget et bredt repertoire med hovedvægten lagt på a capella kormusik. Koret synger dog også de større værker med Malmø symfoniorkester.
I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent efter at korets stifter og mangeårige dirigent gik på pension.
Denne eftermiddagskoncert, som er en del af korets lille Danmarks-turne, har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Der tages en beskeden entre til koncerten.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022