Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Korkoncert med Lunds Vokalensemble lørdag d. 4. maj 2019 kl. 16:00 (50 kr.)
Lunds Vokalensemble

Lunds Vokalensembler er et blandet kor med omkring 30 sangere.

Koret blev begyndt i 1990 og har siden arbejdet med et bredt repertoire fra renæissancemusik til helt nykomponerede værker.

Koret synger mest a capella med fremfører ofte de større vokalværker med Malmø Symfoniorkester.

I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent

Denne eftermiddagskoncert har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.

Fornemt korbesøg fra Lund.
Der er fornemt korbesøg i Mariager kirke, ved lørdagskoncerten d. 4. maj kl. 16:00.
Lunds Vokalensemble er stiftet i begyndelsen af halvfemserne, og har igennem alle årene sunget et bredt repertoire med hovedvægten lagt på a capella kormusik. Koret synger dog også de større værker med Malmø symfoniorkester.
I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent efter at korets stifter og mangeårige dirigent gik på pension.
Denne eftermiddagskoncert, som er en del af korets lille Danmarks-turne, har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Der tages en beskeden entre til koncerten.