Lør d. 4. maj 2019 kl. 16:00

Korkoncert
Lunds Vokalensemble synger musik med temaet "Transfigurations". På programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Tir d. 14. maj 2019 kl. 19:30

Kor- og orkesterkoncert
Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester afholder forårskoncert. Man kan bl.a. høre Schuberts flotte Deutsche Messe. Dirigenter er Johanne Grønkjær og Anders Olesen.
Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert i Mariager musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og Maurice Durufle.
Korkoncert med Lunds Vokalensemble lørdag d. 4. maj 2019 kl. 16:00 (50 kr.)
Lunds Vokalensemble

Lunds Vokalensembler er et blandet kor med omkring 30 sangere.

Koret blev begyndt i 1990 og har siden arbejdet med et bredt repertoire fra renæissancemusik til helt nykomponerede værker.

Koret synger mest a capella med fremfører ofte de større vokalværker med Malmø Symfoniorkester.

I 2017 overtog Martin Arpåker jobbet som korets dirigent

Denne eftermiddagskoncert har overskriften "Transfigurations" og på programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.