Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

2. orgelindvielseskoncert: "Tirilil" lørdag d. 19. okt. 2019 kl. 16:00 (50 kr.)
Tirili består af Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
På programmet er bl.a. musik af Monteverdi.

Tirilil blev dannet i januar 2014 og består af tre sangere og en organist, alle uddannede ved Det Jyske Musikkonservatorium, Århus.

Tirilils kernerepertoire er musik fra renæssancen, barokken samt både nyere og ældre musik fra de nordiske lande.
Fælles for de fire musikere er en kærlighed til det musikalske møde, samt en passion for at formidle musikken på en personlig og vedkommende måde.

Ved den 2. orgelindvielseskoncert i Mariager kirke fungerer orglet primært som akkompagnementsinstrument til sangerne i forskellige konstellationer.

På programmet er bl.a. musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

* * * * *

Gå til Tirilils hjemmeside: klik her (åbner i en ny fane)