Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
2. orgelindvielseskoncert: "Tirilil" lørdag d. 19. okt. 2019 kl. 16:00 (50 kr.)

Der er billetter til salg ved døren!!

Tirili består af Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
På programmet er bl.a. musik af Monteverdi.

Tirilil blev dannet i januar 2014 og består af tre sangere og en organist, alle uddannede ved Det Jyske Musikkonservatorium, Århus.

Tirilils kernerepertoire er musik fra renæssancen, barokken samt både nyere og ældre musik fra de nordiske lande.
Fælles for de fire musikere er en kærlighed til det musikalske møde, samt en passion for at formidle musikken på en personlig og vedkommende måde.

Ved den 2. orgelindvielseskoncert i Mariager kirke fungerer orglet primært som akkompagnementsinstrument til sangerne i forskellige konstellationer.

På programmet er bl.a. musik af Monteverdi, Bach, Rameau og Schütz.

* * * * *

Gå til Tirilils hjemmeside: klik her (åbner i en ny fane)

Af dybsens nød (orgelkoral)
Johann Walter
((1496-1570))
Af dybsens nød
Johann Hermann Schein
((1586-1630))
Aus tiefer Not
John Dowland
Flow my tears
Jean-Philippe Rameau
Air dans le goût de la romance
Henry Purcell
O dive custos
Norsk religiøs folketoneDen elskte Jerusalem
Claudio Monteverdi
Zefiro torna
Norsk folketoneTjønneblumen
Georg Friedrich Händel
Orgelkoncert i F dur, op. 4, nr. 4
  1. Allegro
  3. Adagio
Svensk folkeviseLiten Hilda
Stefano Landi
Passacaglia della vita
Heinrich Schütz
Heute ist Christus der Herr geboren

Hør Stefano Landi Passacaglia della vita

Tre sopraner synger i Mariager Kirke.
Ved den anden af tre koncerter, hvor Mariager kirkes lille nye velklingende kisteorgel præsenteres, musicerer kvartetten Tirilil.
Tirilil blev dannet i januar 2014 og består af sopranerne Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen samt Louise Harring Boll, som trakterer det lille nye orgel. Alle fire kvinder er uddannede ved Det Jyske Musikkonservatorium, Århus.
Kvartettens kernerepertoire er musik fra renæssancen, barokken samt både nyere og ældre musik fra de nordiske lande.
På programmet er bl.a. musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau.
Til denne og den sidste indvielseskoncert d. 2. November, kan billetter købes på forhånd på himmerlandsbilletten.dk eller ved indgangen på koncertdagen.