OBSPå grund af Coronasituationen er alle koncerter og musiske aktiviteter aflyst indtil videre.

Sommerkoncerterne, der bl.a. skulle have markeret et 10 års jubilæum for kirkens Aubertin-orgel, er aflyst, bl.a. fordi udenlandske allerede engagerede solister ikke ville kunne garantere, at de kunne komme til Danmark som verden ser ud lige nu.

Hvis situationen bedres, vil der muligvis blive arrangeret nogle koncerter i august måned.

Du kan stadig tilmelde dig kirkens musiknyhedsbrev, hvis du ønsker at blive informeret per mail om kirkens koncerter. Klik her for at tilmelde dig kirkens koncertnyhedsbrev

Lør d. 3. okt 2020 kl. 19:30

følger
Koncert for violin og klaver af Beethoven ved Duo Essenza tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:30 (50 kr.)
Musik for violin og klaver i anledning af 250 året for Beethovens fødsel på en ukendt dato i 1770.
Ludwig van Beethoven

På en ukendt dato i 1770 blev er der født en dreng i Rhinlandet i tyskland. Drengen blev døbt d. 17. december og han skulle blive en af de største komponister, som verden har fostret.

I 2020 fejrer vi hans 250 års fødselsdag og i Mariager sker det med en koncert for Beethovens instrument "klaveret", der akkompagnerer en violin.

Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller bl.a. af hans forårssonate samt to andre værker.

Det hele foregår i Munkesalen overfor Mariager kirke.

* * * * * * * *

Det koster 50 kr.

Billetter kan reserveres ved henvendelse til kirkens organist Mikael Ustrup personligt, via SMS eller mail.

Der sælges billetter ved indgangen ligesom billetter kan købes via himmerlandsbilletten.dk

Der er kun 60 siddepladser, så vil du være sikker på en plads - så reserver på forhånd.

Ludwig van Beethoven
Sonate for violin og klaver i F-dur, opus 24 ”Forårssonaten”
Romance i F-dur
Sonate for violin og klaver i c-moll, opus 30, nr. 2

Beethoven for violin og klaver i Mariager.
Det hele foregår i Munkesalen overfor Mariager kirke.
Der tages en beskeden entre og billetter kan fåes ved henvendelse til kirkens organist eller købes via himmerlandsbilletten.
Normalt kan der ikke være mange mennesker i Munkesalen og grundet omstændighederne i øjeblikket sælges der lidt færre billetter.
Evt. overskydende billetter sælges ved indgangen.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021