Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Tir d. 24. nov 2020 kl. 19:30

nn
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Der er ikke brug for mere forbrugerræs. Der er brug for musik! Kom til koncert, når Mariager kirkes organist holder "Bach-Friday" med eviggyldig musik af den store mester Bach.
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Koncert for violin og klaver af Beethoven ved Duo Essenza tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:30 (50 kr.)
Musik for violin og klaver i anledning af 250 året for Beethovens fødsel på en ukendt dato i 1770.
Ludwig van Beethoven

På en ukendt dato i 1770 blev er der født en dreng i Rhinlandet i tyskland. Drengen blev døbt d. 17. december og han skulle blive en af de største komponister, som verden har fostret.

I 2020 fejrer vi hans 250 års fødselsdag og i Mariager sker det med en koncert for Beethovens instrument "klaveret", der akkompagnerer en violin.

Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller bl.a. af hans forårssonate samt to andre værker.

Det hele foregår i Munkesalen overfor Mariager kirke.

* * * * * * * *

Det koster 50 kr.

Billetter kan reserveres ved henvendelse til kirkens organist Mikael Ustrup personligt, via SMS eller mail.

Der sælges billetter ved indgangen ligesom billetter kan købes via himmerlandsbilletten.dk

Der er kun 60 siddepladser, så vil du være sikker på en plads - så reserver på forhånd.

Ludwig van Beethoven
Sonate for violin og klaver i F-dur, opus 24 ”Forårssonaten”
Romance i F-dur
Sonate for violin og klaver i c-moll, opus 30, nr. 2

Beethoven for violin og klaver i Mariager.
Det hele foregår i Munkesalen overfor Mariager kirke.
Der tages en beskeden entre og billetter kan fåes ved henvendelse til kirkens organist eller købes via himmerlandsbilletten.
Normalt kan der ikke være mange mennesker i Munkesalen og grundet omstændighederne i øjeblikket sælges der lidt færre billetter.
Evt. overskydende billetter sælges ved indgangen.

Koncerter i 2020
Koncerter i 2021