Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Koncert for violin og klaver af Beethoven ved Duo Essenza tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:30 (50 kr.)

Musik for violin og klaver i anledning af 250 året for Beethovens fødsel på en ukendt dato i 1770.
Ludwig van Beethoven

På en ukendt dato i 1770 blev er der født en dreng i Rhinlandet i tyskland. Drengen blev døbt d. 17. december og han skulle blive en af de største komponister, som verden har fostret.

I 2020 fejrer vi hans 250 års fødselsdag og i Mariager sker det med en koncert for Beethovens instrument "klaveret", der akkompagnerer en violin.

Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller bl.a. af hans forårssonate samt to andre værker.

Det hele foregår i Munkesalen overfor Mariager kirke.

* * * * * * * *

Det koster 50 kr.

Billetter kan reserveres ved henvendelse til kirkens organist Mikael Ustrup personligt, via SMS eller mail.

Der sælges billetter ved indgangen ligesom billetter kan købes via himmerlandsbilletten.dk

Der er kun 30 siddepladser, så vil du være sikker på en plads - så reserver på forhånd.

Ludwig van Beethoven
Sonate for violin og klaver i F-dur, opus 24 ”Forårssonaten”
Romance i F-dur
Sonate for violin og klaver i c-moll, opus 30, nr. 2

Beethoven for violin og klaver i Mariager.
Det hele foregår i Munkesalen overfor Mariager kirke.
Der tages en beskeden entre og billetter kan fåes ved henvendelse til kirkens organist eller købes via himmerlandsbilletten.
Normalt kan der ikke være mange mennesker i Munkesalen og grundet omstændighederne i øjeblikket sælges der lidt færre billetter.
Evt. overskydende billetter sælges ved indgangen.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023