Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Musikgudstjeneste søndag d. 11. oktober 2020 kl. 19:00

Violin og sopran akkompagneret af orgel er de musiske ingredienser i denne musikgudstjeneste.
Begge kirkens orgler kommer i sving.

Coronaen har igen spændt ben for Klosterkorets deltagelse i en musikgudstjeneste.

Der bliver dog stadig både musik og gudstjeneste bare med et andet program.

Sopranen Margrethe Smedegaard vil synge musik af af bl.a. Niels W. Gade og Buxtehude.

Hun akkompagneres af Katarzyna Anna Bis Christiansen, violin og kirkens organist henholdsvis fra det store orgel og kisteorglet, som kirken anskaffe sidste år.

Katarzyna Anna Bis Christiansen er dels organist i Aars kirke, men oprindeligt uddannet som violinist i Warszawa.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023