OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 30. jan 2021 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik til kyndelmisse.
Tor d. 4. feb 2021 kl. 19:30
Solocellokoncert
KONCERTEN ER AFLYST/UDSAT!
Andreas Brantelid spiller to af solo-celloens hovedværker: Johann Sebastian Bachs cellosuite nr. i d-mol og Kodaly cellosonate.
(Koncerten er arrangeret af Hobro Musikforening).
Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
Koncert med Andreas Brantelid torsdag d. 4. feb. 2021 kl. 19:30 (120 kr.) (max 150 personer) KONCERTEN ER AFLYST/UDSAT!
Andreas Brantelid

KONCERTEN ER AFLYST/UDSAT!

Mariager kirke lægger akustik, til når Andreas Brantelid spiller et program med to af de helt store værker for solocello.

Bachs kendte solosuite for cello nr. 2 i d-mol, med de velklingende dansesatser.

Kodaly’s sonate er skrevet i 1915 og er i dag blevet en standardværk og prøvesten for cellister verden over.
Den er sindssygt virtuos og bygger på mange måder videre på Bachs polyfone stil, men på helt sin egen måde, inspireret både af Bartók og af den ungarske folkemusik.

Koncerter i 2021
Koncerter i 2022