Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spilles musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Jean-Adam Guillain og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Nn
3. sommerkoncert tirsdag d. 26. juli 2022 kl. 19:30 Heinrich Christensen - (50 kr. mulighed for partoutkort)
Billetter til 50 kr. kan bl.a. købes via billetportal:
Der er altid garanteret billetter til salg ved døren

Heinrich Christensen virker til daglig som organist og underviser i Boston, men er på besøg i sit fædreland. - Danmark.
Heinrich Christensen er en dansk organist, men han har virket i Boston i mange år.

Han lægger ud med et af Johann Sebastian Bachs største præludier og fugaer - nemlig den i e-mol med tilnavnet "wedge"-fugaen.
"Wedge" er engelsk og betyder en kile. Når man ser og hører fugtemaet begynder det på en tone og bevæger sig dernæst i begge retning som om det danner en kile.

Homilius er en af Bachs elever. Overset måske, men hans musik så gennemarbejdet og fint komponeret i en stil, der nok leder tilbage til Bach, men samtidig har lidt af den nye lettere genre i sig.

Østigeren Mozart har ikke skrevet megen orgelmusik, men til gengæld utrolig meget musik for klaver.
En af hans kendteste klaversonater spiller Heinrich Christensen her på et fransk orgel i en dansk kirke.

Jon Lauvik er norsk organist, pædagog og han har skrevet en lille suite i sin egen stil, men med de franske satsbetegnelser.

Selvfølgelig skal der være amerikansk musik på programmet, når man rejser til Danmark fra det store USA. Koncerten afsluttes med Florence Prices Air & Toccata

Præludium og fuga i E-mol  (BWV 548)
Gottfried August Homilius
Jesus, meine Zuversicht  (HoWV VIII.19)