Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

følger
Søndag d. 25. maj kl. 16:30: Klosterkorets forårskoncert (gratis adgang)
I sangens år 2008 blev kirkens Ad hoc Kor dannet.

Siden er det blevet mindre og mindre "Ad-hoc", nu har koret skiftet navn til "Klosterkoret", efter Mariager Kloster, hvor koret øver hver onsdag.

Det bliver mindst til to koncertoptræder om året og i hvert fald den - efterhånden - obligatoriske forårskoncert.

Konceptet er enkelt: Vi synger det vi kan. den måde håber vi, at publikum får en musikalsk oplevelse, når de hører os.

På programmet ved denne koncert er: danske forårs- og sommersange - en afdeling med salmer med tekst af Knud Erik Lægsagaard og musik af Mikael Ustrup, inden koret slutter af i den lettere genre med et par spøg og skæmt korsatser.

Nilsson/Severinsen/SvenskSe, vi går op til Jerusalem
Kingo/VulpiusSe, hvor nu Jesus træder
Ustrup/LægsgaardHosianna, Davids Søn
Fuga i g-mol (den lille)  (BWV 578)
Ustrup/LægsgaardSkynd dig der er endnu tid
ustrup/LægsgaardLille barn på voksenarm
Ustrup/LægsgaardDet regner frugt
FællessalmeForårsGud
Finn Høffding/Thøger LarsenForårsmorgen
Aastrup/Tysk 1672/sats: UstrupNu gløder øst
Bjørn Hjelmborg/Ulf HoffmannEn sommervise
AAkjær/Aagaard/UstrupHan kommer med sommer
Ingemann/la CourFred hviler over
Harding og Louis T.Neros expedition
Richard CrosslandThere is a girl that I love
George Phillip TelemannCeciderunt in profundum

Søndag d. 25. maj kl. 16:30 afholder KlosterKoret sin årlige forårskoncert.
På programmet er selvfølgelig forårsmusik, men også et par afstikkere til andre projekter, som koret har arbejdet med i år, herunder bl.a. deltagelse i en radiogudstjeneste og en musikgudstjeneste palmesøndag.
Der er også en lille afdeling med salmer med tekst af tidligere sognepræst Knud Erik Lægsgaard og med musik af kirkens nuværende organist.
For at publikum lettest kan følge med i program og tekster, vises alle tekster på storskærm samtidig med at musikken fremføres.
Hele koncerten forventes at vare 45. minutter og der er gratis adgang.