Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søndag d. 25. maj kl. 16:30: Klosterkorets forårskoncert (gratis adgang)
I sangens år 2008 blev kirkens Ad hoc Kor dannet.

Siden er det blevet mindre og mindre "Ad-hoc", nu har koret skiftet navn til "Klosterkoret", efter Mariager Kloster, hvor koret øver hver onsdag.

Det bliver mindst til to koncertoptræder om året og i hvert fald den - efterhånden - obligatoriske forårskoncert.

Konceptet er enkelt: Vi synger det vi kan. den måde håber vi, at publikum får en musikalsk oplevelse, når de hører os.

På programmet ved denne koncert er: danske forårs- og sommersange - en afdeling med salmer med tekst af Knud Erik Lægsagaard og musik af Mikael Ustrup, inden koret slutter af i den lettere genre med et par spøg og skæmt korsatser.

Nilsson/Severinsen/SvenskSe, vi går op til Jerusalem
Kingo/VulpiusSe, hvor nu Jesus træder
Ustrup/LægsgaardHosianna, Davids Søn
Fuga i g-mol (den lille)  (BWV 578)
Ustrup/LægsgaardSkynd dig der er endnu tid
ustrup/LægsgaardLille barn på voksenarm
Ustrup/LægsgaardDet regner frugt
FællessalmeForårsGud
Finn Høffding/Thøger LarsenForårsmorgen
Aastrup/Tysk 1672/sats: UstrupNu gløder øst
Bjørn Hjelmborg/Ulf HoffmannEn sommervise
AAkjær/Aagaard/UstrupHan kommer med sommer
Ingemann/la CourFred hviler over
Harding og Louis T.Neros expedition
Richard CrosslandThere is a girl that I love
George Phillip TelemannCeciderunt in profundum

Søndag d. 25. maj kl. 16:30 afholder KlosterKoret sin årlige forårskoncert.
På programmet er selvfølgelig forårsmusik, men også et par afstikkere til andre projekter, som koret har arbejdet med i år, herunder bl.a. deltagelse i en radiogudstjeneste og en musikgudstjeneste palmesøndag.
Der er også en lille afdeling med salmer med tekst af tidligere sognepræst Knud Erik Lægsgaard og med musik af kirkens nuværende organist.
For at publikum lettest kan følge med i program og tekster, vises alle tekster på storskærm samtidig med at musikken fremføres.
Hele koncerten forventes at vare 45. minutter og der er gratis adgang.