Mariager kirkes
  OBSPå grund af Coronasituationen er alle koncerter og musiske aktiviteter aflyst indtil videre.

Sommerkoncerterne, der bl.a. skulle have markeret et 10 års jubilæum for kirkens Aubertin-orgel, er aflyst, bl.a. fordi udenlandske allerede engagerede solister ikke ville kunne garantere, at de kunne komme til Danmark som verden ser ud lige nu.

Hvis situationen bedres, vil der muligvis blive arrangeret nogle koncerter i august måned.

Du kan stadig tilmelde dig kirkens musiknyhedsbrev, hvis du ønsker at blive informeret per mail om kirkens koncerter. Klik her for at tilmelde dig kirkens koncertnyhedsbrev

Lør d. 3. okt 2020 kl. 19:30

følger
Søn d. 11. okt 2020 kl. 19:00
Ved denne musikgudstjeneste medvirker Klosterkoret, der bl.a. synge musik af Lange-Müller og Johann Sebastian Bach.
Tir d. 27. okt 2020 kl. 19:30
Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 15. nov 2020 kl. 15:00
Faures Requiem
Gabriel Faures smukke inderlige Requiem fremføres af Aars kirkes professionelle koncertkor, strygere og orgel. Ved koncerten opføres også Bachs kantate 150.
Fre d. 27. nov 2020 kl. 20:00
Søn d. 6. dec 2020 kl. 15:00
Juleoratoriet
Bach store Juleoratorium, der fortæller historien fra Lukasevangeliet om Jesu fødsel, fremføres af Coro Miste og Ensemble Zimmermann. Dirigent er Søren Birch.
Søn d. 13. dec 2020 kl. 15:00
Julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 20. dec 2020 kl. 19:30
JueSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 julesalmer i stearinlysets skær.
Søndag d. 25. maj kl. 16:30: Klosterkorets forårskoncert (gratis adgang)
I sangens år 2008 blev kirkens Ad hoc Kor dannet.

Siden er det blevet mindre og mindre "Ad-hoc", nu har koret skiftet navn til "Klosterkoret", efter Mariager Kloster, hvor koret øver hver onsdag.

Det bliver mindst til to koncertoptræder om året og i hvert fald den - efterhånden - obligatoriske forårskoncert.

Konceptet er enkelt: Vi synger det vi kan. den måde håber vi, at publikum får en musikalsk oplevelse, når de hører os.

På programmet ved denne koncert er: danske forårs- og sommersange - en afdeling med salmer med tekst af Knud Erik Lægsagaard og musik af Mikael Ustrup, inden koret slutter af i den lettere genre med et par spøg og skæmt korsatser.

Nilsson/Severinsen/SvenskSe, vi går op til Jerusalem02:30
Kingo/VulpiusSe, hvor nu Jesus træder03:00
Ustrup/LægsgaardHosianna, Davids Søn07:00
Fuga i g-mol (den lille)  (BWV 578)04:00
Ustrup/LægsgaardSkynd dig der er endnu tid03:00
ustrup/LægsgaardLille barn på voksenarm04:00
Ustrup/LægsgaardDet regner frugt03:00
FællessalmeForårsGud03:00
Finn Høffding/Thøger LarsenForårsmorgen01:30
Aastrup/Tysk 1672/sats: UstrupNu gløder øst03:00
Bjørn Hjelmborg/Ulf HoffmannEn sommervise02:00
AAkjær/Aagaard/UstrupHan kommer med sommer03:00
Ingemann/la CourFred hviler over03:00
Harding og Louis T.Neros expedition01:30
Richard CrosslandThere is a girl that I love02:00
George Phillip TelemannCeciderunt in profundum02:00

Søndag d. 25. maj kl. 16:30 afholder KlosterKoret sin årlige forårskoncert.
På programmet er selvfølgelig forårsmusik, men også et par afstikkere til andre projekter, som koret har arbejdet med i år, herunder bl.a. deltagelse i en radiogudstjeneste og en musikgudstjeneste palmesøndag.
Der er også en lille afdeling med salmer med tekst af tidligere sognepræst Knud Erik Lægsgaard og med musik af kirkens nuværende organist.
For at publikum lettest kan følge med i program og tekster, vises alle tekster på storskærm samtidig med at musikken fremføres.
Hele koncerten forventes at vare 45. minutter og der er gratis adgang.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021