Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Søndag d. 25. maj kl. 16:30: Klosterkorets forårskoncert (gratis adgang)
I sangens år 2008 blev kirkens Ad hoc Kor dannet.

Siden er det blevet mindre og mindre "Ad-hoc", nu har koret skiftet navn til "Klosterkoret", efter Mariager Kloster, hvor koret øver hver onsdag.

Det bliver mindst til to koncertoptræder om året og i hvert fald den - efterhånden - obligatoriske forårskoncert.

Konceptet er enkelt: Vi synger det vi kan. den måde håber vi, at publikum får en musikalsk oplevelse, når de hører os.

På programmet ved denne koncert er: danske forårs- og sommersange - en afdeling med salmer med tekst af Knud Erik Lægsagaard og musik af Mikael Ustrup, inden koret slutter af i den lettere genre med et par spøg og skæmt korsatser.

Nilsson/Severinsen/SvenskSe, vi går op til Jerusalem02:30
Kingo/VulpiusSe, hvor nu Jesus træder03:00
Ustrup/LægsgaardHosianna, Davids Søn07:00
Fuga i g-mol (den lille)  (BWV 578)04:00
Ustrup/LægsgaardSkynd dig der er endnu tid03:00
ustrup/LægsgaardLille barn på voksenarm04:00
Ustrup/LægsgaardDet regner frugt03:00
FællessalmeForårsGud03:00
Finn Høffding/Thøger LarsenForårsmorgen01:30
Aastrup/Tysk 1672/sats: UstrupNu gløder øst03:00
Bjørn Hjelmborg/Ulf HoffmannEn sommervise02:00
AAkjær/Aagaard/UstrupHan kommer med sommer03:00
Ingemann/la CourFred hviler over03:00
Harding og Louis T.Neros expedition01:30
Richard CrosslandThere is a girl that I love02:00
George Phillip TelemannCeciderunt in profundum02:00

Søndag d. 25. maj kl. 16:30 afholder KlosterKoret sin årlige forårskoncert.
På programmet er selvfølgelig forårsmusik, men også et par afstikkere til andre projekter, som koret har arbejdet med i år, herunder bl.a. deltagelse i en radiogudstjeneste og en musikgudstjeneste palmesøndag.
Der er også en lille afdeling med salmer med tekst af tidligere sognepræst Knud Erik Lægsgaard og med musik af kirkens nuværende organist.
For at publikum lettest kan følge med i program og tekster, vises alle tekster på storskærm samtidig med at musikken fremføres.
Hele koncerten forventes at vare 45. minutter og der er gratis adgang.