Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Lørdag d. 5. december kl. 16:00 Randers Kammerorkester og Ulrik Spang-Hanssen (135 kr.)
Billetter til 135 kr. kan bl.a. købes via billetportal:
Der er altid garanteret billetter til salg ved døren

Billetsalget er afsluttet, men der vil være ledige billetter at købe ved indgangen!

Randers Kammerorkester og Ulrik Spang-Hanssen præsenterer lørdag d. 5. december kl. 16:00 i Mariager Kirke en ny cd med orgelkoncerter af Joseph Haydn.

Spang-Hanssen sidder ved orglets tangenter som solist i en enkelt af koncerterne - Hob. XVIII:2 i D- dur - og han spiller desuden to soloværker af den franske Louis-Claude Daquin.

Under ledelse af David Riddell byder Kammerorkestret også på Corellis Julekoncert, der blev komponeret til midnatsmessen i Peterskirken en julenat i slutningen af 1600-tallet.

Ulrik Spang-Hanssen er professor i orgelspil ved Det Jyske Musikkonservatorium. Han har indspillet mere end 35 cd’er i eget navn, deriblandt Händels orgelkoncerter sammen med Randers Kammerorkester.

Arcangelo Corelli
Concerto grosso nr. 8 op. 6 (Julekoncerten)
Louis-Claude Daquin
Noël nr. 10 & Noël Suisse
Joseph Haydn
Koncert for orgel og orkester i D-dur Hob. XVIII:2

CD-release-koncert i Mariager Kirke.
Fire kolde dage i januar 2015 lagde Mariager kirke rum til en cd-indspilning.
Kirkens store orgel var omdrejningspunkt for en cd-indspilning med Franz Joseph Haydns orgelkoncerter. Tre orgelkoncerter ialt.
Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddle stod for den orkestrale del af musikken mens orgelstemmen var lagt i hænderne på Ulrik Spang-Hanssen, professor i orgel ved konservatoriet i Aarhus.
Spang-Hanssen er velkendt med instrumentet i Mariager kirke, da han - helt tilbage fra årtusindeskiftet - var eksterne orgelkonsulent på kirkens orgel.
Ved denne koncert spilles en enkelt af Haydns orgelkoncerter og derforuden to soloværker af den franske komponist Louis-Claude Daquin.
Efter koncerten er der mulighed for at købe cd-en med alle tre orgelkoncerter af Haydn.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023