Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Lørdag d. 5. december kl. 16:00 Randers Kammerorkester og Ulrik Spang-Hanssen (135 kr.)

Billetsalget er afsluttet, men der vil være ledige billetter at købe ved indgangen!

Randers Kammerorkester og Ulrik Spang-Hanssen præsenterer lørdag d. 5. december kl. 16:00 i Mariager Kirke en ny cd med orgelkoncerter af Joseph Haydn.

Spang-Hanssen sidder ved orglets tangenter som solist i en enkelt af koncerterne - Hob. XVIII:2 i D- dur - og han spiller desuden to soloværker af den franske Louis-Claude Daquin.

Under ledelse af David Riddell byder Kammerorkestret også på Corellis Julekoncert, der blev komponeret til midnatsmessen i Peterskirken en julenat i slutningen af 1600-tallet.

Ulrik Spang-Hanssen er professor i orgelspil ved Det Jyske Musikkonservatorium. Han har indspillet mere end 35 cd’er i eget navn, deriblandt Händels orgelkoncerter sammen med Randers Kammerorkester.

Arcangelo Corelli
Concerto grosso nr. 8 op. 6 (Julekoncerten)
Louis-Claude Daquin
Noël nr. 10 & Noël Suisse
Joseph Haydn
Koncert for orgel og orkester i D-dur Hob. XVIII:2

CD-release-koncert i Mariager Kirke.
Fire kolde dage i januar 2015 lagde Mariager kirke rum til en cd-indspilning.
Kirkens store orgel var omdrejningspunkt for en cd-indspilning med Franz Joseph Haydns orgelkoncerter. Tre orgelkoncerter ialt.
Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddle stod for den orkestrale del af musikken mens orgelstemmen var lagt i hænderne på Ulrik Spang-Hanssen, professor i orgel ved konservatoriet i Aarhus.
Spang-Hanssen er velkendt med instrumentet i Mariager kirke, da han - helt tilbage fra årtusindeskiftet - var eksterne orgelkonsulent på kirkens orgel.
Ved denne koncert spilles en enkelt af Haydns orgelkoncerter og derforuden to soloværker af den franske komponist Louis-Claude Daquin.
Efter koncerten er der mulighed for at købe cd-en med alle tre orgelkoncerter af Haydn.