Lør d. 4. maj 2019 kl. 16:00

Korkoncert
Lunds Vokalensemble synger musik med temaet "Transfigurations". På programmet musik af Sven-Erik Bäck, samt musik af Frank Martin, Tomás Luis de Victoria og Cecilia McDowell.
Tir d. 14. maj 2019 kl. 19:30

Kor- og orkesterkoncert
Mariagerfjord Kammerkor og Hobro Kammerorkester afholder forårskoncert. Man kan bl.a. høre Schuberts flotte Deutsche Messe. Dirigenter er Johanne Grønkjær og Anders Olesen.
Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert i Mariager musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og Maurice Durufle.
Klosterkorets forårskoncert søndag d. 26. maj 2019 kl. 16:00 (gratis)
Klosterkoret øver hver onsdag i Munkesalen i Mariager Kloster, men synger som oftest koncerter i kirken.

Klosterkorets forårskoncert er sæsonafslutnig for koret og den koncert, hvor vi synger noget af den musik, vi har arbejdet med i foregående sæson.

Koncerten denne maj-dag byder bl.a. på musik af Palestrina og protestantiske satser fra kort efter reformationen.

Der bliver også plads til danske sange, bl.a. af Carl Nielsen.

Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker på violin. Hun spiller dels en sonate for violin og orgel sammen med kirkens organist, og hun deltager når nogle af korets sangere træder frem som solister og fremfører sange af George Friedrich Händel.

Mikael UstrupHimlen skal råbe af fryd

(Schein)
Det livets ord vi bygger på
Ustrup/LægsgaardLille barn på voksenarm,