OBS

Det øvrige kulturliv i Danmark er lukket ned! Hold øje her på siden omkring evt. aflysning/ændringer i koncertaktiviteterne

Lør d. 24. apr 2021 kl. 16:00
Korkoncert
Odense Kammerkor under ledelse af Uffe Most fremfører Antonin Dvoraks Messe i D-dur for kor og orgel. Ved orglet sidder organist Lars Frederiksen.
4. sommerkoncert tirsdag d. 23. juli 2019 kl. 19:30 Giulia Biagetti - (50 kr. mulighed for partoutkort)
Giulia Biagetti er til daglig organist ved domkirken i den fantastiske Toscanske by Lucca.
Denis Bedard er en canadisk komponist. Hans musik hører man bestemt ikke ofte her i Europa.

Når man er organist i Italien er det selvfølgeligt, at der er italiensk musik på programmet.
Giulia Biagetti, der til daglig er organist ved domkirken i den fantiske Toscanske by Lucca, spiller da også italiensk musik af en række - for os danskere - ukendte komponister.

I det hele taget er der ikke mange kendte komponister på Giulia Biagettis program.

Dog er klassiske orgellande som Holland, Tyskland og Frankrig repræsenteret.
Længst væk kommer vi dog med koncertens sidste værk. En titurgisk suite i fire satser af den canadiske organist og komponist Denis Bedard.

Giulia Biagetti er født i Istanbul men havnede ad omveje i Lucca, hvor hun i 1996 blev ansat som organist ved St. Martin Cathedralen i Lucca, hvor hun også underviser på konservatoriet.

Francesco Gambogi
Offertorio
Elevazione
Jan Zwart
(1877-1937)
Fantasie over het Lutherlied “Een Vaste Burg is onze God”
Marco Santucci
  Offertoire
  Communion
  Sortie

Hør den Canadisk komponist Denis Bedards liturgiske suite i 4 satser.