Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
4. sommerkoncert tirsdag d. 23. juli 2019 kl. 19:30 Giulia Biagetti - (50 kr. mulighed for partoutkort)

Giulia Biagetti er til daglig organist ved domkirken i den fantastiske Toscanske by Lucca.
Denis Bedard er en canadisk komponist. Hans musik hører man bestemt ikke ofte her i Europa.

Når man er organist i Italien er det selvfølgeligt, at der er italiensk musik på programmet.
Giulia Biagetti, der til daglig er organist ved domkirken i den fantiske Toscanske by Lucca, spiller da også italiensk musik af en række - for os danskere - ukendte komponister.

I det hele taget er der ikke mange kendte komponister på Giulia Biagettis program.

Dog er klassiske orgellande som Holland, Tyskland og Frankrig repræsenteret.
Længst væk kommer vi dog med koncertens sidste værk. En titurgisk suite i fire satser af den canadiske organist og komponist Denis Bedard.

Giulia Biagetti er født i Istanbul men havnede ad omveje i Lucca, hvor hun i 1996 blev ansat som organist ved St. Martin Cathedralen i Lucca, hvor hun også underviser på konservatoriet.

Francesco Gambogi
Offertorio
Elevazione
Jan Zwart
(1877-1937)
Fantasie over het Lutherlied “Een Vaste Burg is onze God”
Marco Santucci
  Offertoire
  Communion
  Sortie

Hør den Canadisk komponist Denis Bedards liturgiske suite i 4 satser.