Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
5. sommerkoncert tirsdag d. 6. august 2019 kl. 19:30 Johannes Skoog - (50 kr. mulighed for partoutkort)

Johanns Skoog og en masse franske orgelpiber.
Jehan Alains berømte orgelstykke "Litanies" afslutter koncerten.

Der er fransk og tysk musik på programmet, når den unge svenske organist Johannes Skoog spiller sommerens 5. koncert.

Louis Marchands store "Grand Dialogue" og Nicolas de Grignys "Tierce en taille" fra hans messe, er måske de to enkeltstående mest kendte stykker fra den franske højbarok.
Det betyder på ingen måde, at det er kendt musik al den stund, at den franske barok ikke er så rigt repræsenteret i Skandinavien og så er det kirkemusik beregnet til den franske messe, men stor og god musik er det.

Mozart har ikke skrevet ret megen orgelmusik og  Johannes Skoog spiller da også nogle transkriptioner inden to af Mozarts originalstykker for orgel slutter koncertens anden afdeling.

Til slut skal vi igen til Frankrig.
Johanns Skoog spiller L'enfant noir: et nyere værk af den mindre kendte franske komponist Florentz inden han slutter koncerten med musik af Alain.

Louis Marchand
Grand Dialogue
Nicolas de Grigny
Tierce en taille