Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
5. sommerkoncert søndag d. 15. august 1999 kl. 19:30 (30 kr.)

Jens Astrup, violin Mikael Ustrup, orgel

Jens Astrup født 1963. Diplomeksamen fra Nordjysk Musikkonservatorium i 1986 som elev af Gunnar Tagmose og Hans Steengaard.
Videregående studier hos Antonio Pellegrinni og Tutter Givskov. 1986-89 ansat som solo-spiller i Århus Symfoniorkester.

Fra 1991-1994 violinist i Herning Stadstrio. Har siden som freelance-musiker arbejdet med bl.a. Århus Sinfonietta, som koncertmester i Århus bach-orkester, Århus Barok-ensemble, Djurs Barok-ensemble, Det Nordjydske Operakompagni, Con Strumenti og Copenhagen Cornetts and Sachbotts.

Fra 1998 atter ansat i Århus Symfoniorkester. Jens Astrup har spillet solo- og kammerkoncerter i kirker, musikforeninger og festivals i hele landet de senere år med vægten lagt musik fra barokken samt det 20 århundredes musik

Johann Sebastian Bach (1685-1750):
Partita nr. 3 i E-dur for soloviolin BWV 1006
  Preludio