Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og pinsemusik af Maurice Durufle.
Tir d. 25. jun 2019 kl. 19:30

"The Nordic Organduo", består af koreaneren JeeYoung Park & hollænderen Abram Bezuijen. De spiller tysk musik af Mozart og Merkel, norsk musik af Grieg og tango af Astor Piazolla.
Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.
Rytmisk korkoncert - Søndag d. 18. april 1999 kl. 19.30 (gratis adgang)

SOTTO VOCE, Århus
Dirigent: Keld. H. Christensen

"Sotto Voce", der her ses i en afslappet opstilling, har nu eksisteret i 3 år.

Koret har i den tid sammensat en repertoire spændende fra klassisk til rytmisk kormusik.

Ved koncerten i Mariager kirke synges et program spændende fra Mozart over arrangemneter af nordiske sange til Stevie Wonder.

Korets dirigent og pianist, Keld H. Christensen, er snart færdiguddannet ved Det jydske Musikkonservatorium.

"Sotto Voce" er italiensk og betyder "blød stemme".

Johann Sebastian Bach:
Præludium i G-dur BWV 541

Fællessalme:
DDS 671 Nu blomstertiden kommer

Knut Nystedt:
Laudate

Wolfgang Amadeus Mozart:
Ave verum corpus

Svensk folkemelodi/arr.Hugo Alvén:
Uti vår hage

Folkemelodi/arr. Kuhlau:
Jeg gik mig i lunden