Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Filharmonisk kor, Aalborg Tirsdag d. 18. maj. 1999 kl. 19.30 - (Entré 30 kr.)

Erling Kullberg, dirigent Pernille Christensen, tværfløjte Mikael Ustrup, orgel

Filharmonisk Kor er et koncertkor med ca. 60 medlemmer.
Repertoiret strækker sig fra renæssancen til nykomponeret musik.
Koret har et fast samarbejde med Aalborg Symfoniorkester og medvirker ved opførelse af store klassiske værker under ledelse af fremtrædende internationale dirigenter.
Fra de seneste år kan nævnes opførelse af de skattederequier af Mozart og Verdi, Händels Messias og Haydns Skabelsen.
Nyere værker af bl.a. Stravinsky har også været programmet.

Ud over koncerter i samarbejde med Aalborg Symfoniorkester lægger koret ogsåvægt egne opførelser, primært a cappella eller med ledsagelse af instrumenter.

Erling Kullberg har været korets faste dirigent siden 1993. Han er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og ÅrhusUniversitet, hvor han til daglig er lektor i musikvidenskab. Han er en af de mest benyttede instruktører ved stævner og kurser inden for korområdet i Danmark og de nordiske lande. Erling Kullberg har selv komponeretflere værker, specielt inden for de rytmiske genrer. programmet er "Messa di Requiem" af en italiener med det, for danskere, hotte navn, Ildebrando Pizzetti (1880-1968). Værket er et a capella-værk, hvad der erusædvanligt for et requiem. Værket er komponeret i et meget velklingende, smukt tonesprog, som er forankret i renæssancens vokalpolyfoni

Johann Sebastian Bach:

Fællessalme:

Niels la Cour:

Knut Nystedt:

Johann Sebastian Bach:

Noël Gallon

Ildebrando Pizzetti:

Komm heiliger geist Herre Gott BWV 651

DDS 247 I al sin glans nu stråler solen

Som græs er menneskets dage

Thus saith the Lord