Søn d. 26. maj 2019 kl. 16:00

Forårskoncert
Klosterkoret synger et blandet program af materiale, som koret har arbejdet med i årets løb. Violinist Katarzyna Anna Bis Christiansen medvirker også.
Tir d. 11. jun 2019 kl. 19:30

Jørgen Ellekilde er nyudnævnt domorganist i Aalborg. Han spiller ved årets første sommerkoncert musik af Alfred Hollins, C.P.E. Bach, Olivier Messiaen og pinsemusik af Maurice Durufle.
Tir d. 25. jun 2019 kl. 19:30

"The Nordic Organduo", består af koreaneren JeeYoung Park & hollænderen Abram Bezuijen. De spiller tysk musik af Mozart og Merkel, norsk musik af Grieg og tango af Astor Piazolla.
Tir d. 9. jul 2019 kl. 19:30

Vibeke Vanggaard er organist i Mariagers søsterkirke: Maribo Domkirke. Hun spiller ved musik af Sweelinck, Gustav Merkel og afslutter med Guilmants 7. orgelsonate.
Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.
Filharmonisk kor, Aalborg Tirsdag d. 18. maj. 1999 kl. 19.30 - (Entré 30 kr.)

Erling Kullberg, dirigent Pernille Christensen, tværfløjte Mikael Ustrup, orgel

Filharmonisk Kor er et koncertkor med ca. 60 medlemmer.
Repertoiret strækker sig fra renæssancen til nykomponeret musik.
Koret har et fast samarbejde med Aalborg Symfoniorkester og medvirker ved opførelse af store klassiske værker under ledelse af fremtrædende internationale dirigenter.
Fra de seneste år kan nævnes opførelse af de skattederequier af Mozart og Verdi, Händels Messias og Haydns Skabelsen.
Nyere værker af bl.a. Stravinsky har også været programmet.

Ud over koncerter i samarbejde med Aalborg Symfoniorkester lægger koret ogsåvægt egne opførelser, primært a cappella eller med ledsagelse af instrumenter.

Erling Kullberg har været korets faste dirigent siden 1993. Han er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og ÅrhusUniversitet, hvor han til daglig er lektor i musikvidenskab. Han er en af de mest benyttede instruktører ved stævner og kurser inden for korområdet i Danmark og de nordiske lande. Erling Kullberg har selv komponeretflere værker, specielt inden for de rytmiske genrer. programmet er "Messa di Requiem" af en italiener med det, for danskere, hotte navn, Ildebrando Pizzetti (1880-1968). Værket er et a capella-værk, hvad der erusædvanligt for et requiem. Værket er komponeret i et meget velklingende, smukt tonesprog, som er forankret i renæssancens vokalpolyfoni

Johann Sebastian Bach:

Fællessalme:

Niels la Cour:

Knut Nystedt:

Johann Sebastian Bach:

Noël Gallon

Ildebrando Pizzetti:

Komm heiliger geist Herre Gott BWV 651

DDS 247 I al sin glans nu stråler solen

Som græs er menneskets dage

Thus saith the Lord