Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Michael Brydenfeldt, trompet - Erling A. Thomsen, orgel - Onsdag d. 24. juli 2002 kl. 19:30

Michael Brydenfeldt startede sin uddannelse Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han fortsatte derefter privat ved Bo Nilsson, Sverige efterfulgt af kortvarige studier hos David Hickman, Canada, Edward Tarr, Basel, samt Phillip Smith og Chris Gekker, New York.

Han har fuldført solistuddannelsen Pariserkonservatoriet med Pierre Thibaud som lærer.

Her modtog han som den første udlænding Premiere-premiere-prix a I'unamite. Gennem de sidste år har Michael Brydenfelt modtaget en række imponerende priser for han virtuose spil, inkl. I. prisen ved Danish National Trumpet Guild Competition.

I Danmark har han modtaget Gladsaxe Musikpris samt Carl Nielsen Legatet, samt en speciel solistpris af Radiosymfoniorkestret.

Michael Brydenfelt har optrådt med førende symfoniorkestre i Skandinavien, Island, Rusland, Ukraine, Tyskland, Frankrig, Grækenland, USA og Canada.

Michael Brydenfeldt har indspillet flere CD-ere, som kan købes efter koncerten.

Erling A. Thomsen er uddannet 1974-80 ved Det jyske Musikkonservatorium i Århus med efterfølgende studier i Paris 1980-81 (Gaston Litaize, André Isoir). Siden 1981 deltagelse i talrige orgelmesterkurser.

Klokkenisteksamen 1999.

Rektor for Vestervig Kirkemusikskole 1986-97.
Koncertvirksomhed i ind- og udland. Rådgiver for menighedsråd i orgelsager.

Initiativtager til festivaler i Aalborg: Buxtehudefestival 1998 og Bachfestival 1999.
Medlem af bestyrelsen for Aalborg Kammermusikforening.

Henry Purcell (1659-1695)

Allan Botschinsky (f. 1940)

Frank Bridge (1879-1941)

Sergej Racmaninov (1873-1943)