Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spilles musik af Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach, Jean-Adam Guillain og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Nn
Michael Brydenfeldt, Trompet Søren Johannsen, orgel - Onsdag d. 12. maj 2000 kl. 15.00 (Entré 35 kr.)

Michael Brydenfelt startede sin uddannelse Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han fortsatte derefter privat ved Bo Nilsson, Sverige efterfulgt af kortvarige studier hos David Hickman, Canada, Edward Tarr, Basel, samt Phillip Smith og Chris Gekker, New York.

Han har fuldført solistuddannelsen Pariserkonservatoriet med Pierre Thibaud som lærer.
Her modtog han som den første udlænding Premiere-premiere-prix a I´unamite.

Gennem de sidste år har Michael Brydenfelt modtaget en række imponerende priser for han virtuose spil, inkl. I. prisen ved Danish National Trumpet Guild Competition, 4. prisen ved The 44th International Music Competition of the Prague Spring Festival, I. prisen ved The Europe-ITG Competition, 3. prisen ved i den 18. Concours pour Instruments au Vent en Toulon, Frankrig, samt 3. prisen ved Bernard Soustrot´s Prestege de la trompette´ Competitione, Alsace.

I Danmark har han modtaget Gladsaxe Musikpris samt Carl Nielsen Legatet, samt en speciel solistpris af Radiosymfoniorkestret. Michael Brydenfelt har optrådt med førende symfoniorkestre i Skandinavien, Island, Rusland, Ukraine, Tyskland, Frankrig, Grækenland, USA og Canada.

Samarbejdet med organist Søren Johannsen har netop resulteret i en CD udsendt fra Det hollandske pladeselskab Channel Classics.

Søren Johannsen, er ligeledes uddannet Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, senest med debutkoncert i september 1995. Han har en udstrakt koncertvirksomhed med bl. a. opførelse af Bachs og Buxtehudes samlede orgelværker over 32 koncerter i Marmorkirken, København.

Til dagligt er Søren Johannsen organist bl. a. i Tårnby Kirke og Jesuskirken i Valby.

Søren Johannsen har derudover en udstrakt dirigentvirksomhed bl. a. med Københavns Festival Orkester. Dette orkester har bl. a. opført Mozarts Requiem, Haydns Trompetkoncert og senest Händels Watermusic, netop med Michael Brydenfelt som solist.
Udover sin musikalske aktivitet driver Søren Johannsen sin egen virksomhed; Johannsen Forlag med koncertvirksomhed samt grafiske arbejder.

Koncerten er arrangeret af Det danske Baptistsamfund.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023