Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Orgelkoncert søndag d. 29. februar 2004 kl. 14:00 - Mikael Ustrup, orgel

den ret sjældne dato søndag d. 29. februar lægger Mariager Kirke rum til en lille orgelkoncert af en halv times varighed.

Kirkens organist, Mikael Ustrup, sidder ved orglet kl. 14:00 parat til at spille musik bl.a. af den danske komponist med det tyske navn: Dietrich Buxtehude.
Det er to af Buxtehudes helt store værker – præludium og fuga i E-dur og e-mol - der begynder og afslutter koncerten.

Resten af programmet er let underholdningsmusik af Johann Gottfried Walther, der yndede at omarbejde andre komponisters værker for orgel.

Ved denne koncert spilles således musik af Vivaldi og Telemann som Johann Gottfried Walther har ment det skulle lyde for orgel.

Kom og nyd musikken. Det er ikke en selvfølge at den er blevet komponeret  – at den er overleveret os - og at den kan høres i et koncertrum i Mariager.
Koncerten varer en halv time og der er gratis adgang.

Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707)
Praeludium og fuga i E-dur  (BuxWV 141)
Johann Gottfried Walther