Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Orgelkoncert søndag d. 29. februar 2004 kl. 14:00 - Mikael Ustrup, orgel
den ret sjældne dato søndag d. 29. februar lægger Mariager Kirke rum til en lille orgelkoncert af en halv times varighed.

Kirkens organist, Mikael Ustrup, sidder ved orglet kl. 14:00 parat til at spille musik bl.a. af den danske komponist med det tyske navn: Dietrich Buxtehude.
Det er to af Buxtehudes helt store værker – præludium og fuga i E-dur og e-mol - der begynder og afslutter koncerten.

Resten af programmet er let underholdningsmusik af Johann Gottfried Walther, der yndede at omarbejde andre komponisters værker for orgel.

Ved denne koncert spilles således musik af Vivaldi og Telemann som Johann Gottfried Walther har ment det skulle lyde for orgel.

Kom og nyd musikken. Det er ikke en selvfølge at den er blevet komponeret  – at den er overleveret os - og at den kan høres i et koncertrum i Mariager.
Koncerten varer en halv time og der er gratis adgang.

Dietrich Buxtehude
(ca. 1637-1707)
Praeludium og fuga i E-dur  (BuxWV 141)
Johann Gottfried Walther