Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Eksistens og Kærlighed - Koncert med Erik Grip
Torsdag d. 15. marts 2007 kl. 19.30

Erik Grip vil, sammen med Peter Vuust kontrabas, spille og synge egne viser samt fortolkninger af kendte salmer.

Det bliver en dejlig akustisk aften, hvor der også bliver lejlighed til at synge fællessange sammen med en af Danmarks bedste visesangere.

Resterende billetter sælges ved døren.

Pris: kr. 125,- for voksne og kr. 75,- for unge under 18 år.

Pladserne er unummererede og døren åbnes kl. 19.00.

Et eventuelt overskud vil blive sendt til Folkekirkens Nødhjælp