Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
3. Buxtehudekoncert - 3. Buxtehudekoncert
Koncerten finder sted i Mariager Kirke

Ensemblet BarokNu:

Louise Skovbæch Korsholm, sopran
Pernille Madsen, sopran
Ellen Marie Christensen, alt
Morten Clausen, tenor
Hans-Henrik Storskov, tenor
Thomas Sigh, bas
Søren Christian Vestergaard, cembalo/orgel

samt

Merete Steffensen, violin
Maria Holm, violin
Keld Steffensen, cello

BarokNu blev dannet i 2003 og består af professionelle musikere og sangere fra bl.a. Ars Nova og Radiokoret, med kærlighed til ”tidlig” musik.
Ensemblets speciale er den tidlige tyske barok.
Desuden medvirker i en del af repertoiret 2-4 violiner og cello.

Om BarokNu s debutkoncert i Jægersborg Kirke skrev Jan Jacoby 30.10.03 i Politiken:

”I Jægersborg stod den på ægte, støjfri 1600-tals musik med et fyldigt sammendrag af 1. del af Heinrich Schütz’ ”Kleine geistliche Konzerte”, små motetter for 1-6 solostemmer med kontinuo.
De høres sjældnere end de fortjener med deres vidunderlige præcision og rytmiske smidighed, så forventningen om en kvalificeret opførelse lokkede, og de slanke professionelle korstemmer klædte også hinanden -og musikken – glimrende.”

Dietrich Buxtehude

Matthias Weckmann

Nicolaus Bruhns

Dietrich Buxtehude