Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
Musik for messingkvintet - onsdag d. 27. februar 2008 kl. 19:30 (entré 40 kr.)

Repertoiret bliver meget varieret; planen er at lave en musikalsk gennemgang af koncert litteraturen fra Bach, Haydn over Carl Nielsen, George Gershwin og til nutidens komponister - der vil ikke kun blive præsenteret original messingmusik men også transkriptioner af orkesterværker og strygerkvintetter.

Værkerne vil blive kort præsenteret med facts og evt. tilhørende anekdoter og hele konceptet er lagt op på en koncertform som er informativ, uformel og med god publikumskontakt.

Medvirkende:
Jeppe Uggerhøj: Trompet
Anne-Mette Hansen: Trompet
Mathias Jensen: Horn
Henrik Resen: Trombone
Janus Mogensen: Tuba

Hovedparten af musikerne er til dagligt ansat i Prinsens Musikkorps i Skive, men udover det har de sammen og hver for sig også spillet i bla. Århus-, Ålborg-, Sønderjyllands- og Odense Symfoniorkester,  DR Radiosymfoniorkestret og div ensembler.

Samtidig med det, har de optrådt med solister som Jesper Lundgaard, Søs Fenger, Dario Campeotto, Stig Rossen, Sanne Salomonsen, Jose Carreras og mange andre.

Saint-Saëns, arr. W. Sear

Anonymus

J. S. Bach, arr. Canadian Brass

A. Dvorak, arr. Chris Hazell

Thorvald Hansen

C. Debussy, arr. G. Emerson

L. Bernstein, arr. J.Gale - fra West Side Story

H. Hansen, arr. ”Bønne” - Re-arr. J. Mogensen

Bart Howard/Robert Hughes arr. A. Christensen

Marche Millitaire Francaise

Die Bänkelsängerlieder, Allegro

Fuga i G-mol

Humoresque
E. Satie, arr. D.Harris
Gymnopédie No.1

Brass Quintet (1904) – 1, 2 og 3 sats

Le petit Negre

Maria - Tonight - I Feel Pretty

Fo’ ajle di små blomster

Fly me to the moon

Der bliver både noget at se på og meget lyd at lægge øre til, når Mariager Kirke onsdag d. 27. februar kl. 19:30 lægger rum til en koncert med musik for messingkvintet.
De fem musikere Jeppe Uggerhøj og Anne-Mette Hansen trompeter, Mathias Jensen, horn, Henrik Resen, trombone og
Janus Mogensen, tuba, er til dagligt ansat i Prinsens Musikkorps i Skive, men udover det har de sammen og hver for sig også spillet i bla. Århus-, Ålborg-, Sønderjyllands- og Odense Symfoniorkester, DR Radiosymfoniorkestret og div ensembler.
Repertoiret bliver meget en musikalsk gennemgang af koncert litteraturen fra Bach, Haydn over Carl Nielsen, George Gershwin og til nutidens komponister - der vil ikke kun blive præsenteret original messingmusik men også transkriptioner af orkesterværker og strygerkvintetter.
Værkerne vil blive kort præsenteret med facts og evt. tilhørende anekdoter.
Der tges en beskeden entré til koncerten og der kan læsesmere på www.mariagerkirke.dk.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023