Tir d. 23. jul 2019 kl. 19:30

Giulia Biagetti, der er domorganist i Lucca i Toscana, spiller musik af italienske mindre kendte komponister, blandet med lidt tysk, fransk og sågar canadisk orgelmusik.
Tir d. 6. aug 2019 kl. 19:30

Johannes Skoog spiller et program med gammel fransk musik af Marchand og Grigny efterfulgt af en afdeling med Mozart og han slutter med nyere fransk musik af Florentz og Alain.
Tir d. 20. aug 2019 kl. 19:30

Jonathan Dimmock fra San Francisco spiller et afvekslende program med både amerikansk og europæisk orgelmusik. Fra amerika nyere musik fra Europa både gammelt og nyt.

Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel.
Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Søn d. 15. dec 2019 kl. 19:30

JuleSalmeMaraton
Sædvanen tro afholdes der i december julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 20 julesalmer i stearinlysets skær.
Påskens musik for sopran og orgel - tirsdag d. 18. marts kl. 19:30 (gratis adgang)

Palmsøndag
Skærtorsdag
Langfredag

Påskedag

Medvirkende:

Rita Jacobsen, sopran
Mikael Ustrup, orgel

Palmesøndag

Præludium i G-dur BWV 541

Wolfgang Amadeus Mozart:
Benedictus

Knud Erik Lægsgaard/Mikael Ustrup:
Nu sitrer lærken

Skærtorsdag

Jesus Livets sol og glæde

Schmücke dich, o liebe Seele

Leif Martinussen:Vi må komme når han kalder

Langfredag

J.S.Bach:
Bist du bei mir

O hoved højt forhånet

Herzlich tut mich verlangen

Påskedag

George Friederich Händel:
I know that my redeemer liveth

Grundtvig/Nielsen:
Påskeblomst, hvad vil du her?

Fugai G-dur BWV 541

Fællessalme:
Krist stod op af døde

George Friederich Händel:
Let the bright seraphim

Påskemusik med billeder i Mariager Kirke.

Når sopranen Rita Jacobsen akkompagneret af kirkens organist giver koncert tirsdag d. 18. marts i Mariager Kirke, bliver der både noget for ørerne og øjnene, .
På programmet er musik til hele påsken fra palmesøndag til påskedag og ikke nok med det - der er billeder som på storskærm vil ledsage musikken .
Samtidig vises der tekster til det sungne, så det bliver enkelt at følge med.
Billederne vil være af forskellige kunstnere der har især har illustreret påskens mangfoldige begivenheder.
På programmet er musik af bl.a. Händel og Bach - sat afvekslende sammen med påskens orgelmusik.
Rita Jacobsen har gennem mange år regelmæssigt givet koncert i Mariager kirke og selvom hun er nu flyttet fra Mariager vender hun altså tilbage og giver denne koncert.
Der er gratis adgang til koncerten der varer ca. en time.
Kom og overvær en anderledes koncert