Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
Ved nytårskoncerten spiller kirkens organist orgelmusik af bl.a. Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach og Johann Peter Emilius Hartmann
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Musikere fra Randers Kammerorkester spiller ved denne formiddagskoncert kammermusik af Mozart, Beethoven og Süssmayer.
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Den danske pianist Maria Bundgård spiller i Munkesalen musik af bl.a. Debussy, Ravel, Rachmaninov, Pärt.
Søn d. 26. mar 2023 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste med musik primært relateret til Jesu moder. Der synges/spilles bl.a. musik af Scheidemann, Hans Leo Hassler og Michael Praetorius.
3. sommerkoncert: Klaveraften med Torsten Juul-Borre man d 18, august kl. 19:30

KONCERTEN FINDER STED I MARIAGER SOGNEGÅRD

Pianist Torsten Juul-Borre er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik.

Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson.

Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin.

Johannes Brahms (1833-1897)

Maurice Ravel (1875-1937)

Franz Liszt (1811-1886)
Seks stykker, op. 118
  Intermezzo - Allegro non assai, ma molto appassionato
  Intermezzo - Andante teneramente
  Ballade - Allegro energico
  Intermezzo - Allegretto un poco agitato
  Romanze - Andante
  Intermezzo - Andante, largo e mesto

Sonatine
Modéré
Mouvt de Menuet
Animé

Sonate, h-mol

Klaverkoncert med Pianist Torsten Juul-Borre, som er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik. Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson. Han er nu bosat i Templeton, Califonien, hvor han er ansat som organist / pianist / Musik-direktør i Atascadero United Methodist Church. Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin. Torsten Juul-Borre er kendt for sit virtuose og fængslende klaverspil med fokus på de store romantiske komponister.
Ved Mariager Kirkes 3. sommerkoncert i denne sæsonen spiller han på flyglet i Mariager Sognegård musik af Brahms, Ravel og Liszt.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023