Tor d. 26. mar 2020 kl. 19:30

Klaver og violin
Duo Essenza, der består af Birgitte Bærentzen Pihl, violin og Lene Buch Rasmussen, klaver spiller musik af Beethoven i anledning af 250 årets for hans fødsel.
Søn d. 29. mar 2020 kl. 19:00

Maria bebudelsesdag byder på en musikgudstjeneste, hvor klosterkoret medvirker. Der fremføres musik bl.a. af Svend Ove Møller, kirkens organist og Lange-Mûller.
Fre d. 29. maj 2020 kl. 13:00

Åbent orgel III
Åbent orgel
3. sommerkoncert: Klaveraften med Torsten Juul-Borre man d 18, august kl. 19:30

KONCERTEN FINDER STED I MARIAGER SOGNEGÅRD

Pianist Torsten Juul-Borre er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik.

Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson.

Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin.

Johannes Brahms (1833-1897)

Maurice Ravel (1875-1937)

Franz Liszt (1811-1886)
Seks stykker, op. 118
  Intermezzo - Allegro non assai, ma molto appassionato
  Intermezzo - Andante teneramente
  Ballade - Allegro energico
  Intermezzo - Allegretto un poco agitato
  Romanze - Andante
  Intermezzo - Andante, largo e mesto

Sonatine
Modéré
Mouvt de Menuet
Animé

Sonate, h-mol

Klaverkoncert med Pianist Torsten Juul-Borre, som er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik. Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson. Han er nu bosat i Templeton, Califonien, hvor han er ansat som organist / pianist / Musik-direktør i Atascadero United Methodist Church. Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin. Torsten Juul-Borre er kendt for sit virtuose og fængslende klaverspil med fokus på de store romantiske komponister.
Ved Mariager Kirkes 3. sommerkoncert i denne sæsonen spiller han på flyglet i Mariager Sognegård musik af Brahms, Ravel og Liszt.

Alle koncerter i 2020
Alle koncerter i 2021