Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

3. sommerkoncert: Klaveraften med Torsten Juul-Borre man d 18, august kl. 19:30

KONCERTEN FINDER STED I MARIAGER SOGNEGÅRD

Pianist Torsten Juul-Borre er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik.

Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson.

Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin.

Johannes Brahms (1833-1897)

Maurice Ravel (1875-1937)

Franz Liszt (1811-1886)
Seks stykker, op. 118
  Intermezzo - Allegro non assai, ma molto appassionato
  Intermezzo - Andante teneramente
  Ballade - Allegro energico
  Intermezzo - Allegretto un poco agitato
  Romanze - Andante
  Intermezzo - Andante, largo e mesto

Sonatine
Modéré
Mouvt de Menuet
Animé

Sonate, h-mol

Klaverkoncert med Pianist Torsten Juul-Borre, som er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik. Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson. Han er nu bosat i Templeton, Califonien, hvor han er ansat som organist / pianist / Musik-direktør i Atascadero United Methodist Church. Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin. Torsten Juul-Borre er kendt for sit virtuose og fængslende klaverspil med fokus på de store romantiske komponister.
Ved Mariager Kirkes 3. sommerkoncert i denne sæsonen spiller han på flyglet i Mariager Sognegård musik af Brahms, Ravel og Liszt.