Tir d. 9. aug 2022 kl. 19:30
Orgelduen Mathiesen & Astner spiller firhændigt orgelmusik. Bl.a kan man høre Camille Saint-Saëns dyrenes karneval.
Tir d. 23. aug 2022 kl. 19:30
Henrik Skærbæk Jespersen - domorganist i Haderslev - spiller musik af fransmændene
Eugen Gigout, Gabriel Fauré, Saint-Saëns samt tyskerne Joseph Rheinberger og Bach.
Tor d. 25. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - renaissance
Sopranerne Anna Marie Wierød og Katrine Broch Møller synger italiensk renaissancemusik akkompagneret af Louise Boll og Mikael Ustrup
Fre d. 26. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - baroque
Mariager kirkes organist - Mikael Ustrup - spiller fransk og tysk barokmusik på kirkens store orgel. Musikken er af Couperin, Guillain, Bach, Böhm og Buxtehude
Lør d. 27. aug 2022 kl. 15:00
Festival of EUROPA - romantic
Coro Misto under ledelse af Søren Birch fremfører nordisk romantisk kormusik fra Danmark, Sverige og Norge. Som solist medvirker barytonen Lars Thodberg Bertelsen.
Lør d. 19. nov 2022 kl. 16:00
Tirilil, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel, fremfører musik . . . . . . . . .
Ons d. 7. dec 2022 kl. 19:30
Klosterkorets julekoncert
Klosterkoret byder på traditionsrige christmas carols og danske julesange ved denne julekoncert. Efter koncerten er der traditionen tro jule-nachspiel i klostret.
Søn d. 18. dec 2022 kl. 19:30
Efter et par års pause afholdes der igen julesalmemaraton i Mariager Kirke. Der synges i år uddrag af i alt 24 advents- og julesalmer.
Søn d. 8. jan 2023 kl. 16:00
Nytårskoncert
nn
Lør d. 28. jan 2023 kl. 11:00
Kammerkoncert
Nn
Tor d. 9. feb 2023 kl. 19:30
Klaveraften
Tir d. 27. jun 2023 kl. 19:30
Tir d. 11. jul 2023 kl. 19:30
Tir d. 25. jul 2023 kl. 19:30
Tir d. 8. aug 2023 kl. 19:30
3. sommerkoncert: Klaveraften med Torsten Juul-Borre man d 18, august kl. 19:30

KONCERTEN FINDER STED I MARIAGER SOGNEGÅRD

Pianist Torsten Juul-Borre er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik.

Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson.

Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin.

Johannes Brahms (1833-1897)

Maurice Ravel (1875-1937)

Franz Liszt (1811-1886)
Seks stykker, op. 118
  Intermezzo - Allegro non assai, ma molto appassionato
  Intermezzo - Andante teneramente
  Ballade - Allegro energico
  Intermezzo - Allegretto un poco agitato
  Romanze - Andante
  Intermezzo - Andante, largo e mesto

Sonatine
Modéré
Mouvt de Menuet
Animé

Sonate, h-mol

Klaverkoncert med Pianist Torsten Juul-Borre, som er født i Minnesota, USA, som barn af danske forældre.

Som 17- årig blev han optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og efter 7 års studier fuldendte han diplomeksamen, hvortil kom præliminær organisteksamen samt videregående studier i kammermusik og pædagogik. Hans lærere var Arne Skjold Rasmussen og Kjell Olsson. Han er nu bosat i Templeton, Califonien, hvor han er ansat som organist / pianist / Musik-direktør i Atascadero United Methodist Church. Dertil underviser han klaverelever på alle alderstrin. Torsten Juul-Borre er kendt for sit virtuose og fængslende klaverspil med fokus på de store romantiske komponister.
Ved Mariager Kirkes 3. sommerkoncert i denne sæsonen spiller han på flyglet i Mariager Sognegård musik af Brahms, Ravel og Liszt.

Koncerter i 2022
Koncerter i 2023