Baroque Aros med gæstesolisterne Marcus Mohlen, cembalo og Mikael Ustrup, orgel spiller bl.a. “Bach’s orgelkoncert” samt Bach’s 5. Brandenburgkoncert foruden musik af Händel og Janitch

Tirili, der består af: Nadja Marie Schmedes Enevoldsen & Katrine Broch Møller & Susanne Cecilie Nielsen, sopraner samt Louise Harring Boll, orgel. Musik af Monteverdi, Vivaldi og Rameau

Musikgudstjeneste 19. søndag efter trinitatis, hvor Klosterkorets bl.a. opfører et nyt værk af kirkens organist. "Missa Brevis" for harpe, orgel og kor.

Christmas carols for kor . . . . .

Gl. Fransk julesang - Arr. Jesper Madsen

Melodi: H.J.Gauntlett / Tekst: C.F.Alexander

Pageant of the Shearmon and Tailors, 15. årh

Heinrich Scheidemann

English traditional carol / Sats: David Willcocks

English traditional carol / arr: David Willcocks

Dietrich Buxtehude

Christmas Lullaby

While shepherds watched their flocks by night

O kom o kom Immanuel

Dejlig er jorden

Once in Royal Davids city

Coventry carol

3 orgelvers af: Fra Himlen højt kom budskab her

Hør hvor englesangen toner

God rest ye merry Gentlemen

Sussex carol

Orgelkoral: In dulce jubilo

Et barn er født i Bethlehem

Christmas Lullaby

While shepherds watched their flocks by night

2 julemusikarrangementer i Mariager Kirke.

Onsdag d.3. december og onsdag d. 10. december står i julemusikkens tegn i Mariager Kirke.
D. 3. december vil kirkens nystartede Ad-hoc-kor synge Christmas Carols. Der vilbåde blive af deling a capella fra kirkens kor og en afdeling med orgel. Der vilogså forpublikumblive mulighed for at synge medpå et par af julens salmer.
Ved arrangementet d. 10. december er der ikke bare mulighed for at synge 2 men mange salmer. Der afholdes nemlig kirkens julesalmemaraton.
Nu er det heller ikke sådan, at det tager en hel aften. Der er plukket med nænsom hånd i materialet og udvalgt 30 salmer. Det er heller ikke sådan, at vi synger alle vers. Der er også plukket med næsom hånd blandt salmeversene.
Til gengæld står vi op og synger.
Nu er det heller ikke sådan, at vi står op hele tiden. Nogle af salmerne synges af korister/solister, så aftenen skulle bliver overkommelig for enhver.
Der bruges heller ikke salmebog eller sangark. Alle tekster vises på storskærm, ligesom der vil være både organist og dirigent til at styre slagets gang.
Alle er velkomne. Eneste forudsætning for at deltage er viljen til at være med ved dette unikke arrangement.
Der kan læses mere på Mariager Kirkes hjemmeside www.mariagerkirke.dk